0

Ο Τσέριν δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στον Παναθηναϊκό αλλά έδειξε και με τη Σλοβενία πως είναι σε καλή κατάσταση

Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκε ο Άνταμ Τσέριν λίγο να προσαρμοστεί. Πήρε ευκαιρίες, άλλωστε οι συμμετοχές του δεν είναι και λίγες στην πρώτη του σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Μετράει ήδη 31 ματς/4 γκολ/1 ασίστ σε Super League 1 και άλλες διοργανώσεις. Το θετικό όμως για τον Γιοβάνοβιτς είναι πως ο Τσέριν δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το φανέρωσε και στο δύσκολο τεστ που είχε με τη Σλοβενία.

Φυσικά δε μιλάμε για το εύκολο 2-0 με το Σαν Μαρίνο, στο ματς δηλαδή που έκανε η ομάδα του το 2 στα 2.

Και σε αυτό ο Τσέριν έπαιξε 90 λεπτά αλλά το πιο σημαντικό ήταν το παιχνίδι με το Καζακστάν, που οι Σλοβένοι βρέθηκαν να χάνουν αλλά το γύρισαν σε 1-2.

Ο Τσέριν έπαιξε στα χαφ και ήταν από τους κορυφαίους του ματς, που για τη Σλοβενία ήταν απόλυτα σημαντικό. Μπορεί οι αντίπαλοι να μην ήταν μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού φουτμπόλ αλλά ξεκίνησαν την προσπάθεια στα προκριματικά του Euro 2024 με 2 νίκες σε 2 ματς.

Το πιο σημαντικό για τον Παναθηναϊκό ήταν πως ο Τσέριν έδειξε και στο international break ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Το είχε δείξει όντας βασικός με ΑΕΚ και Παναιτωλικό ενώ είχε μπει αλλαγή ενδιάμεσα με Ολυμπιακό και Ατρόμητο αντίστοιχα.

Ο Κουρμπέλης ακόμα δεν έχει ανανεώσει και στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να βιαστούν!

Previous article

Η ευκαιρία του Σπόραρ για restart κόντρα στον… αγαπημένο του Βόλο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.