0

Ο ρόλος του Σάνι Μπετσίροβιτς στον Παναθηναϊκό και η μεταγραφική προετοιμασία που πραγματοποιείται στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει επιλέξει τον διάδοχο του Χρήστου Σερέλη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα δεν προετοιμάζεται σε μεταγραφικό επίπεδο για την ώρα που ο επόμενος τεχνικός του «Τριφυλλιού» θα καθίσει στον πάγκο του ΟΑΚΑ.

Καθώς συνεχίζονται οι συζητήσεις σχετικά με τη δημιουργία της ομάδας για την επόμενη σεζόν, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο Παναθηναϊκός έχει τεχνικό διευθυντή, τον Σάνι Μπετσίροβιτς, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται σε όλα τα επίπεδα.

Υπάρχουν συγκεκριμένοι παίκτες που έχουν επιλεγεί για να ενταχθούν στην ομάδα και αναμένεται να κάνουν τη διαφορά από τη στιγμή που θα έρθουν στο γήπεδο του ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά τον προπονητή, η ανακοίνωση της πρόσληψής του αναμένεται σύντομα.

Παρ’ όλα αυτά, είναι γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει σκληρά και να χτίζει την ομάδα του από πολύ νωρίς, χρησιμοποιώντας υλικά που ταιριάζουν στη νέα φιλοσοφία του συλλόγου.

Όλα δείχνουν ότι ο Σάνι Μπετσίροβιτς, έχοντας ετοιμάσει τη δική του λίστα και έχοντας προετοιμάσει το μεταγραφικό… έδαφος, θα δώσει στον επόμενο κόουτς της ομάδας το report του και εκείνος εν τέλει θα αποφανθεί για το τι μέλλει γενέσθαι. Γι’ αυτό το λόγο, είναι πολύ νωρίς να γίνεται λόγος για «κλεισμένους» παίκτες ή για παίκτες που ήδη έχουν υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Παρέμβαση Μητσοτάκη για διαιτησία στα playoff ζητώντας από τον Τσέφεριν ελίτ διαιτητές!

Previous article

Σκέψεις για Grand Prix της Formula 1 στην Ελλάδα με φόντο την Ακρόπολη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.