0

Η Ελλάδα φέρεται να έχει έτοιμη πρόταση για να φέρει το Grand Prix της Formula 1 στη χώρα μας με τους αγώνες να διεξάγονται σε δημόσιους δρόμους.

Λέτε; Σύμφωνα με τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας η Ελλάδα είναι έτοιμη να κάνει πρόταση για να φέρει το Grand Prix της Formula 1 στην Ελλάδα με φόντο την όμορφη Ακρόπολη.

Συγκεκριμένα το 2008 ο τότε ιθύνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Μπέρνι Έκλεστοουν είχε βάλει σκοπό της ζωής του να δει την Formula 1 στα μέρη μας με φόντο την Ακρόπολη.

Τότε όμως οι απαιτήσεις του ήταν υπερβολικές και κρίθηκαν από την Ελληνική κυβέρνηση απαγορευτικές.

Όμως πλέον και σύμφωνα και με το «newsauto», η χώρα μας έχει έτοιμη πρόταση. Βέβαια τα δεδομένα πλέον είναι άλλα και τα δικαιώματα έχουν περάσει σε διαφορετικά χέρια ωστόσο το Αθηναϊκό Grand Prix μπορεί να γίνει και μάλιστα σε δημόσιους δρόμους. Κάτι το οποίο γίνεται και στο Μονακό ενώ θα γίνει φέτος και στο Λας Βέγκας στο Moto GP.

Πάντα σύμφωνα με το «newsauto» υποψήφιο μέρος που θα φιλοξενήσει την F1 είναι το Ελληνικό ενώ εκτός απ’ τους δρόμους η πίστα θα περιέχει και το Μητροπολίτικο πάρκο που κατασκευάζεται απ’ την Lamda Development.

Στους διοργανωτές της Formula 1 φαίνεται να αρέσει πολύ η ιδέα του Ελληνικού καθώς και του Μητροπολιτικού πάρκου και δεν αποκλείεται να δώσουν το πράσινο φως για την ολοκλήρωση των έργων άμεσα.

Ο Μπετσίροβιτς έχει κάνει μετγραφική προετοιμασία και περιμένει το νέο κόουτς!

Previous article

Αλαφούζος για τηλεφώνημα Μητσοτάκη σε Τσέφεριν: «Δεν αντιμετωπίζουν έτσι την διαφθορά και την αλητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.