0

Εκ πρώτης όψεως δείχνει θέση που για τον Παναθηναϊκό  είναι πλέον καλυμμένη.

Άλλωστε η μεταγραφή του Μαντσίνι αλλά και η προσθήκη του Κλαϊνχάισλερ (που δεν είναι και 100% winger αλλά μπορεί να παίξει παντού πίσω από τον επιθετικό) έκανε την ομάδα του Γιοβάνοβιτς να δείχνει πιο άνετη για τις θέσεις στα άκρα.

Συζητιέται λοιπόν έντονα στο μάρκετ πως η πρώτη κίνηση που θα προσπαθήσει να κάνει ο Παναθηναϊκός στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού θα φορά εξτρέμ.

Είναι λίγο έκπληξη αυτό, μια και ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για χαφ, μπορεί και 2 στόπερ, αριστερό μπακ. Και τι θα γίνει στην επίθεση αν έρθει μια μεγάλη πρόταση για τον Ιωαννίδη.

Στους εξτρέμ όμως φαινόταν καλυμμένος. Με Παλάσιος, Μαντσίνι, τον Αϊτόρ να μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει από τον τραυματισμό του αλλά και τον νεαρό Κυριόπουλο που τρέλανε τον Γιοβάνοβιτς στο Youth League.

Αυτό που λέγεται είναι πως ο Κλαϊνχάισλερ μάλλον λογίζεται ή θα λογίζεται του χρόνου για τον άξονα και ο Βέρμπιτς αν μείνει στο ρόστερ, κυρίως ως παίκτης πίσω από το 9άρι.

Μάλιστα, ολοένα και συζητιέται πως ότι και να γίνει φέτος, ο Γιοβάνοβιτς την επόμενη σεζόν θα στραφεί περισσότερο στο 4-3-3. Αγαπημένο σύστημα και φέτος αλλά δεν είναι και λίγες οι φορές που τακτικά έχει μεταβληθεί.

 

Η αυτοκτονία της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό – Τελικός το ματς με τον Άρη

Previous article

Πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.