0

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΑΝΟ Γλυφάδας με 13-4 στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης και πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ((8, 10 και 12 Απριλίου) με μειονέκτημα έδρας.

Οι «πράσινοι» βρήκαν τον καλό τους εαυτό και κυριάρχησαν από την αρχή με τον τερματοφύλακα Ριστίσεβιτς να κατεβάζει… ρολά και συνεισφέρει σημαντικά στο θετικά αποτέλεσμα.  

Ο αγώνας:

Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυνατά, προηγήθηκαν με 4-0 και είχαν από την αρχή τον πρώτο λόγο. Η πρώτη περίοδος έληξε 4-1, ενώ στο ημίχρονο η διαφορά «άνοιξε» ακόμα περισσότερο (6-1).

H εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο τρίτο οκτάλεπτο όπου ο ΠΑΟ με +7 (9-2) έθεσε τις βάσεις για τη νίκη. Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους «πράσινους» να παίρνουν το θετικό αποτέλεσμα με 13-4.

Οι σκόρερ του «τριφυλλιού» ήταν οι Κανδανολέων (1), Άντζιτς (2), Σγουρίδης (2), Χατζηγούλας (2), Δερμιτζάκης (2), Αλβέρτης (2) και Σιαμάς Χρ. (2).

Οκτάλεπτα: 4-1, 2-0, 3-1, 4-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων 1, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 2, Σγουρίδης 2, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 2, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ. 2, Ζερβουδάκης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Ηλιόπουλος Αλ., Σαρτζετάκης, Γκαρντιγιάν, Γούντχεντ Κ., Χαλυβόπουλος 1, Γιαννόπουλος 1, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου 1, Πούρος, Αγκόρτσας, Τσαταλιός 1, Ηλιόπουλος Νεκ., Λεδάκης, Φωτόπουλος.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Κύρκος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Αυτή η θέση είναι προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό για ενίσχυση

Previous article

Του πήγαν όλα στραβά αλλά τίποτα δεν χάθηκε

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.