0

Αυτό το παιχνίδι μέρες πριν φαινόταν, ότι θα ήταν μία πολύ μεγάλη παγίδα για τον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά οι «πράσινοι» την πάτησαν και έχασαν δύο βαθμούς που μοιάζει με σοκ διότι ότι χάνεται στα play off δύσκολα αναπληρώνεται.

Το παιχνίδι ήταν παγίδα, διότι ο Παναθηναϊκός ήταν υποχρεωμένος να νικήσει, ενώ ο Βόλος δεν είχε να χάσει απολύτως τίποτα. Υπήρχε η διακοπή των Εθνικών ομάδων, όπου είχε ο Παναθηναϊκός 8 παίκτες, που απουσίαζαν στην διακοπή και κάποιοι από αυτούς είχαν και τραυματισμό, όπως ο Κουρμπέλης που δεν μπόρεσε να παίξει από την αρχή. Εκτός αυτού ο Βόλος ήρθε να παίξει φουλ άμυνα και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται ακόμα πιο δύσκολο το παιχνίδι. Kαι σίγουρα μέχρι σήμερα όλη τη σεζόν ο Παναθηναϊκός κέρδιζε τον Βόλο φέτος με άνεση σε πρωτάθλημα και κύπελλο και αυτό ήταν το πέμπτο στην σειρά παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων την φετινή σεζόν.

Παρόλα αυτά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την γκέλα με τον Βόλο. Αυτά τα ματς από την στιγμή, που είσαι πρώτος και πας για πρωτάθλημα μπαίνεις μέσα και τα καθαρίζεις. Αυτό ο Παναθηναϊκός δεν το έκανε . Και δεν το έκανε στο πρώτο ημίχρονο, που είχε καλές ευκαιρίες και τις πέταξε. Μία με τον Ιωαννίδη, μία με τον Τσέριν, μία με τον Χουάνκαρ και μία με τον Παλάσιος. Ο Βόλος από τα πρώτα λεπτά έδειξε την διάθεση να το πάει το παιχνίδι στην καθυστέρηση, στη δύναμη και όσο ο Παναθηναϊκός δεν σκόραρε τόσο γινόταν ακόμα πιο πολύ και ο Βόλος έπαιρνε ψυχολογία.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε τα δικαιώματα και την πάτησε. Και έκανε γκέλα που αμφιβάλω πολύ αν θα κάνει άλλη ομάδα στην έδρα της με αυτόν τον αντίπαλο στα play off. Στο δεύτερο ημίχρονο όλοι περιμέναμε να δούμε έναν Παναθηναϊκό πιο ορμητικό να κάνει φάσεις, να βάλει γκολ, να πάρει το ματς. Και εμφανίστηκε χειρότερος από το πρώτο ημίχρονο. Είχε σε πολύ κακή ημέρα και τον Παλάσιος και τον Μπερνάρ και έχασε μία, δύο καλές ευκαιρίες μέχρι να φθάσουμε στις καθυστερήσεις, που είχε η ομάδα του Γιοβάνοβιτς την μεγαλύτερη ευκαιρία. Σε σέντρα του Παλάσιος ο Λούνα έκοψε με το χέρι την πορεία της μπάλας. Το πέναλτι δόθηκε. Ο Σπόραρ αυτή την φορά δεν ευστόχησε, ο Κλέϊμαν απέκρουσε την μπάλα στην δεξιά του γωνία και όλα τελείωσαν.

Σε αυτό το ματς πιστεύω, ότι θα έπρεπε να πάρει περισσότερα ρίσκα ο Γιοβάνοβιτς βάζοντας ταυτόχρονα και Σπόραρ και Ιωαννίδη στο δεύτερο ημίχρονο στην ενδεκάδα και όχι βγάζοντας τον Ελληνα φορ, διότι ο Παναθηναϊκός πίεζε έτσι και αλλιώς η μπάλα στην περιοχή ήταν οπότε χρειαζόταν εκεί περισσότερους παίκτες. Ακόμα θεωρώ, ότι ο Μαντσίνι έπρεπε να μείνει στο παιχνίδι(και να παίξει δεξιά εκεί που μπορεί καλύτερα), ήταν καλύτερος από τον Παλάσιος, ανεξάρτητα αν στο τέλος ο Αργεντίνος ήταν αυτός, που κέρδισε το πέναλτι. Ηταν μία κακή βραδιά για όλους, αλλά το σοκ αυτό δεν πρέπει να αφήσει τον Παναθηναϊκό να τον πάρει από κάτω.

Πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να κάνει ότι και πέρυσι στα play off, που άρχισε με δύο ισοπαλίες στα πλέι οφ. Να τερματίσει πρώτος στο τέλος και στην περίπτωση αυτή την γκέλα με τον Βόλο κανείς δεν θα την θυμάται. Για να γίνουν αυτά, όμως, πρέπει παίκτες, που κόντρα στον Βόλο υστέρησαν να παίξουν αυτό, που μπορούν, διότι απόψε είδαμε παίκτες με πολλά λάθη και κανείς να μην παίρνει την ομάδα στις πλάτες του.

*Το ξέρω ότι η πίκρα είναι μεγάλη και κανείς Παναθηναϊκός δεν θα κλείσει μάτι απόψε. Θέλει, όμως, ψυχραιμία και όχι ισοπέδωση. Στο τέλος θα γίνει το ταμείο και τότε θα μπορούμε να κάνουμε τον απολογισμό. Σήμερα τίποτα δεν έχει χαθεί.

Πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ

Previous article

Ψάχνει για δεξί μπακ ενώ έχει Κώτσιρα και Βαγιαννίδη;;!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.