0

Ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πάει για το πιο μάγκικο πρωτάθλημα όλων των εποχών

Αναμφίβολα ο Παναθηναϊκός διανύει μια πετυχημένη σεζόν. Το Τριφύλλι πέρασε πάρα πολύ δύσκολα για μία δεκαετία. Μάλλον βασικά η λέξη δύσκολα είναι λίγη μπροστά σε αυτά που ζήσαμε αλλά τέλος πάντων. Όμως είχε την…ευλογία να φέρει στον πάγκο του έναν άνθρωπο που ενώ παρέλαβε καμένη γη, τον αναμόρφωσε ολοκληρωτικά. Ο λόγος για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα κατέκτησε κύπελλο και έφερε τους Πράσινους ξανά στον…δρόμο με τις κούπες έπειτα από 8 χρόνια ξηρασίας. Στην 2η του σεζόν, πραγματοποίησε το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του Παναθηναϊκού με 10 νίκες σε 10 αγωνιστικές και έναν Α’ γύρο με 12 νίκες και 1 ισοπαλία συνολικά.

Πλέον, 6 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των playoff, το Τριφύλλι…μυρίζει ήδη το πιο μάγκικο πρωτάθλημα όλων των εποχών. Με το τέταρτο μπάτζετ της κατηγορίας. Σε μία σεζόν, που στο big-4 έχουν όλοι καλές ομάδες και διεκδικούν την κούπα μέχρι τέλους. Ενώ, όπως ήδη αναφέραμε, υπάρχουν και τα playoff που παλαιότερα δεν υπήρχαν. Κάτι που κάνει το “έργο” μιας ομάδας με μικρότερο μπάτζετ, ακόμη πιο δύσκολο, για να κατακτήσει την κούπα.

Έργο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο Παναθηναϊκός δίχως αμφιβολία

Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε 30 αγωνιστικές μέχρι στιγμής, τις 28 είναι στην κορυφή του βαθμολογικού “πίνακα”. Δεν τίθεται περί συζήτησης το αν θα είναι το πιο μάγκικο όλων των εποχών. Θα είναι. Δίχως την παραμικρή αμφιβολία. Όχι απλώς στην ιστορία των Πράσινων. Αλλά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αν δεν…φοράς οπαδικά γυαλιά, τότε δεν είναι δύσκολο να το παραδεχθείς. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς…έχει βάλει με ανεξίτηλα γράμματα την υπογραφή του στην πορεία του Τριφυλλιού τα τελευταία 2 χρόνια. Μακάρι, να υπήρχαν στον ελληνικό αθλητισμό και άλλοι σαν τον Γιοβάνοβιτς. Τότε ίσως, αυτό το άμοιρο πράγμα που λέγεται ποδόσφαιρο στην χώρα μας, να σταματούσε να είναι τόσο τοξικό. Οπότε, ας προσπαθήσουμε όλοι να μοιάσουμε έστω και λίγο στον Ιβάν. Μόνο κερδισμένοι θα βγούμε!

 

«Καλή ευκαιρία για τον Γιοβάνοβιτς η διακοπή – Πολύ νωρίς για μεταγραφές»

Previous article

Oι… Fantastic Four του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.