0

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στη δεύτερη κίνηση της ενόψει της νέας σεζόν, φτάνοντας σε συμφωνία με την διεθνή Αντριάνα Τσβίτκοβιτς, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο σχεδιασμός του «τριφυλλιού» ενόψει της νέας περιόδου προχωράει με αμείωτους ρυθμούς, με τον Παναθηναϊκό να φτάνει σε συμφωνία με την 29χρονη διεθνή Κροάτισσα (1,90 μ.), που αγωνίζεται στο «4» και μπορεί να δώσει βοήθειες και στο «5».

Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός ψηλώνει ακόμα περισσότερο στη ρακέτα, προσθέτοντας μια παίκτρια με όπλο στο παιχνίδι της το σουτ, κάτι που αποτυπώνεται και στο ποσοστό της στο τρίποντο που τη φετινή χρονιά ήταν στο 56% σε 10 ματς στο Eurocup.

Στο «πράσινο» στρατόπεδο τη νέα σεζόν θα έχουν στο ρόστερ τους δύο ξένες (Αμερικανίδες) και μία κοινοτική, ώστε να μην έχουν πρόβλημα στο Eurocup, όπως την περασμένη χρονιά, όπου σε κάθε ματς αγωνίζονταν δύο εκ των Τσάστιτι Ριντ, Έμιλυ Πότερ και Αρίκα Κάρτερ.

Ο Αντριάνα Τσβίτκοβιτς, που είναι βασικό μέλος της εθνικής Κροατίας, είναι η πρώτη μη γηγενής παίκτρια στο ρόστερ της νέας σεζόν, αφού και οι τρεις ξένες της περασμένης χρονιάς αποχώρησαν, με τον Παναθηναϊκό να αναζητά ακόμα μία παίκτρια στη θέση «5», αλλά και στην περιφέρεια.

Η 29χρονη πάουερ φόργουορντ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ισπανία με τη φανέλα της Λόιντερ Γκερνίκα, μετρώντας 9,1 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 1 ασίστ και 1,2 κλεψίματα μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής.

Υπενθυμίζουμε πως στα «πράσινα» έχει ντυθεί ήδη και η Λίλιαν Καρακασίδου, που την περασμένη σεζόν έβγαλε μάτια με την Ελευθερία Μοσχάτου.

Παρελθόν και επίσημα από τον Παναθηναϊκό ο Μπέικον!

Previous article

Ο Ντορ Πέρετζ, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.