0

Το όνομα του 27χρονου Ισραηλινού μέσου μπήκε εσχάτως στο μεταγραφικό προσκήνιο του Παναθηναϊκού ενώ παλαιότερα είχε απασχολήσει και την ΑΕΚ.

Προ ημερών στο Ισραήλ έβαλαν στην transfer list του «τριφυλλιού» τον Ντορ Πέρετζ της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο 27χρονος αμυντικός μέσος, που ξεχωρίζει σε μια μέτρια σεζόν της Μακάμπι, βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση απόκτησής του το καλοκαίρι».

Πως όμως ο Ισραηλινός συνδέεται με την ΑΕΚ; Η Ένωση τον Μάρτιο 2021 μελέτησε διεξοδικά την περίπτωση του Πέρετζ και σχημάτισε θετικό report για λογαριασμό.

Παρά το θετικό ριπόρτ για τον μέσο της Μακάμπι η ΑΕΚ δεν κατάθεσε ποτέ επίσημη πρόταση για την απόκτησή του από την ομάδα του λαού.

Ο Πέρετζ είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει με άνεση τόσο σαν «εξάρι» όσο και σαν οκτάρι, καθώς διαθέτει άρτια τεχνική κατάρτιση.

Επίσης, διαθέτει δυνατή φυσική κατάσταση, βγάζει τρεξίματα στο παιχνίδι του και παίζει για το σύνολο. Τέλος, γνωρίζει καλά από πρωταθλητισμό εξαιτίας της παρουσίας του στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Έκλεισε την Αντριάνα Τσβίτκοβιτς ο Παναθηναϊκός (Vid)

Previous article

Στην τελική ευθεία για ΑΕΚ χωρίς απρόοπτα ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.