0

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει ΑΕΚ, με τη σημερινή (29/04) προπόνηση να διεξάγεται σε δύο γκρουπ.

Μετά το ρεπό της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επανήλθαν το πρωί της Παρασκευής στις προπονήσεις, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο, ενώ το ευχάριστο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ότι δεν υπήρξαν απουσίες.

Παράλληλα, όσοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του νικηφόρου αγώνα στον Βόλο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η προετοιμασία των παικτών του «τριφυλλιού» θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι, με νέα προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Μετά το τέλος της οποίας, ο Γιοβάνοβιτς θα ανακοινώσει τους… εκλεκτούς του για την αποστολή του κυριακάτικου αγώνα με την «Ένωση», στη Λεωφόρο.

 

Ο Ντορ Πέρετζ, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ!

Previous article

Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων στον Ολυμπιακό – Χωρίς κόσμο με Παναθηναϊκό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.