0

Ο ΠΑΟΚ σταμάτησε τον Παναθηναϊκό μέσα στη Λεωφόρο, παίρνοντας το 1-1 και αποτρέποντας το «τριφύλλι» απ’ το να μείνει μόνο στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League – μετά και το 0-0 μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Η απίθανη εμφάνιση του Ντόμινικ Κοτάρσκι, το θρίλερ που συνεχίζεται και η κακή εμφάνιση του Σένκεφελντ είναι μερικά από τα στοιχεία που κράτησε το 0-0 στον αγώνα.

Ο απίθανος κ. Κοτάρσκι: Εμφάνιση… μνημείο από τον Κροάτη τερματοφύλακα! Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ κατέβασε ρολά με εξαίρεση τη φάση του Μαντσίνι, όπου δεν μπορούσε να κάνει και πολλά. Στο 45’ σταμάτησε για πρώτη φορά τον Μπερνάρ, ενώ στη συνέχεια έπραξε αναλόγως σε μακρινό σουτ του Τσόκαϊ. Στο 62’ απέκρουσε με το πόδι την προσπάθεια του Βραζιλιάνου και ένα λεπτό αργότερα έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές επεμβάσεις που έχουμε δει φέτος στο φάουλ του Μπερνάρ που κόντραρε!

Κακή βραδιά για Σένκεφελντ: Ο Ολλανδός αμυντικός βρέθηκε σε κακό βράδυ έχοντας συμμετοχή στις δύο πιο αρνητικές στιγμές του αγώνα. Αρχικά, στο 60’, δεν μάρκαρε αποτελεσματικά τον Τόμας με αποτέλεσμα εκείνος να βρει τον χώρο για να τελειώσει ιδανικά τη φάση. Στο δε 84’, υπέπεσε σε τραγικό λάθος στην άμυνα και στην προσπάθειά του να το διορθώσει… κατάφερε να αποβληθεί μετά από κάκιστο μαρκάρισμα στον ίδιο παίκτη! Θα χάσει και το ματς με τον Ολυμπιακό ο Σένκεφελντ…

Άκρως απειλητικός ο Μαντσίνι: Ο Αργεντινός είχε λίγες φάσεις και καλές. Προφανώς η πρώτη και καλύτερη είναι το γκολ που πέτυχε, ωστόσο στην εν λόγω φάση αξίζει να παρατηρήσει κανείς ότι είναι αυτός που πρώτος εκμεταλλεύεται το ελεύθερο του Κοτάρσκι καταφέρνοντας να βρει κατευθείαν τον Σπόραρ – που με τη σειρά του, έβγαλε… πεσμένος την ασίστ. Μπορεί στο δεύτερο μέρος ο Μαντσίνι να φάνηκε λιγότερο, ωστόσο αυτό θα άλλαζε εάν είχε μαζί του την τύχη στο εκπληκτικό σουτ που έπιασε έξω από την περιοχή και που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Έβγαλε αντίδραση ο ΠΑΟΚ: Μετά το βαρύ 4-0 από την ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα, θα περίμενε κανείς πως οι Θεσσαλονικείς θα κινδύνευαν με κατάρρευση. Παρ’ όλα αυτά, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έβγαλε αντίδραση πρώτα με το περιπετειώδες 3-2 ενάντια στον Άρη, ενώ στη Λεωφόρο δεν πτοήθηκε από τις απουσίες και το γκολ που δέχτηκε νωρίς και κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα, ενισχύοντας την ψυχολογία του και παραμένοντας κοντά στον Ολυμπιακό. Είναι μαχητικοί και αξίζουν αναγνώρισης οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το θρίλερ συνεχίζεται: Το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που έχουμε δει εδώ και χρόνια εξακολουθεί να μας κρατά στην… τσίτα. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία με νίκη να ξεφύγουν στο +2 ωστόσο κανείς εκ των δύο δεν νίκησε, με τους «πράσινους» να πληγώνονται περισσότερο από το γεγονός πως πήραν προβάδισμα νωρίς στο δικό τους ματς. Σε κάθε περίπτωση, η ισοβαθμία –που ευνοεί το «τριφύλλι»- δεν άλλαξε και το απόλυτο θρίλερ συνεχίζεται, δύο στροφές πριν το τέλος.

 

Γιαννακόπουλος: «Η ομάδα θα ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό, που θα πανηγυρίζουμε νταμπλ και τρεμπλ όπως στο παρελθόν»!

Previous article

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού πρέπει να κάνει μεγάλο θόρυβο: Πηγαίνετε λοιπόν και κερδίσετε στο Φάληρο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.