0

Με μια ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε σαφές μήνυμα επιστροφής του Παναθηναϊκού, προς πάσα κατεύθυνση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει επιστρέψει για τα καλά στα διοικητικά πράγματα του Παναθηναϊκού.

Αυτο αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει ένας ορθολογικός για το μέγεθος του Παναθηναϊκού, αγωνιστικός σχεδιασμός, ενώ και η υπόθεση του ΟΑΚΑ, η οποία σε μεγάλο βαθμό πιστώνεται στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δείχνει πως έχει αίσιο τέλος.

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση της παραχώρησης του ΟΑΚΑ στο «τριφύλλι» για 49 χρόνια αλλά και την συμπλήρωση 12 χρόνων από την κατάκτηση του πέμπτου Ευρωπαϊκού στο Βερολίνο, ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού με μια ανάρτηση του στο Instagram, έστειλε μήνυμα επιστροφής του «Εξάστερου» εκεί που πραγματικά ανήκει.

Πιο αναλυτικά έγραψε:

«Επειδή η θέση του Παναθηναϊκού δεν Είναι στις τελευταίες θέσεις στην Ευρώπη αλλά ούτε και η δεύτερη στην Ελλάδα.

Επειδή πλέον θα έχουμε δικό μας γήπεδο με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε δυνατότητα επένδυσης για την αναβάθμιση της συνολικής οικογενειακής εμπειρίες στους χώρους του γηπέδου, για τους φιλάθλους μας.

Επειδή η Ευρωλίγκα έχει δείξει κάποια δείγματα αλλαγής προς την σωστή κατεύθυνση μετά την αλλαγή της επί σειρά ετών αποτυχημένης διοίκησης της, και την έλευση μίας διοίκησης που έχει στόχο την πραγματική ανάπτυξη του προϊόντος.

Επειδή μόνο κρατώντας ψηλά την ομάδα και ελκυστικό το προϊόν, μπορεί να βρεθούν επενδυτές/ συνεπενδυτές για την ομάδα.

Επειδή όσο λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια…

Αλλά κυρίως επειδή το αίμα νερό δε γίνεται…

Η ομάδα θα ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό με τη βοήθεια του Θεού, Θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους να πανηγυρίζουμε double όπως το παρελθόν αλλά και τρεμπλ όπως το πιο μακρύ παρελθόν

ΥΓ. Όποιος θέλει να μαζί και όποιος μπορεί να απέναντι…»

Δείτε την ανάρτηση του:

 

Τα highlights από την ισοπαλία Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (Vid)

Previous article

Ο Κοτάρσκι και το ατελείωτο θρίλερ: Τα 5 σημεία-κλειδιά από την ισοπαλία της Λεωφόρου

Next article

You may also like