0

Μετά την ανανέωση του Ανδρέα Φράγκου και του Βασίλη Κωστόπουλου, ο Παναθηναϊκός προχώρησε και στην επέκταση του συμβολαίου του Γίρι Κόβαρ για μια ακόμη σεζόν.

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γίρι Κόβαρ ανακοίνωσε την Πέμπτη (4/5) ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, με το νέο συμβόλαιο να εκπνέει το 2024.

Ο 34χρονος Ιταλοτσέχος θα παραμείνει για άλλον ένα χρόνο στα «πράσινα», με τη συμφωνία να βρίσκεται προ των πυλών εδώ και καιρό αλλά να επισημοποιείται σήμερα. Με την ανανέωση των Φράγκου και Κόβαρ ο Παναθηναικός διατηρεί το δίδυμο των ακραίων του, ενώ έχει ανανεώσει και ο Βασίλης Κωστόπουλος.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γίρι Γκόβαρ για την αγωνιστική σεζόν 2023-24 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Ο έμπειρος Ιταλός ακραίος θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το “τριφύλλι” και τη νέα σεζόν και να ενισχύει το τμήμα στην επίτευξη των εγχώριων και ευρωπαϊκών στόχων».

 

H παρακάμερα του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (Vid)

Previous article

Επιστροφή στις προπονήσεις για Παναθηναϊκό χωρίς Παπαγιάννη και Λι – Απρόοπτο με Αγραβάνη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.