0

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις ενόψει των αναμετρήσεων με το Περιστέρι bwin για τα ημιτελικά των playoffs της Basket League, με τους Λι και Παπαγιάννη να μένουν εκτός. Απρόοπτο με Αγραβάνη.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει των αναμετρήσεων με το Περιστέρι bwin για τα ημιτελικά των playoffs της Basket League.

Μετά από μερικές ημέρες ξεκούρασης, οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις με τον Χρήστο Σερέλη να βλέπει τους Πάρις Λι και Γιώργο Παπαγιάννη να μένουν εκτός προγράμματος.

Ο πρώτος βρίσκεται στα «πιτς» λόγω τενοντίτιδας στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο, ενώ, ο Έλληνας σέντερ ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από μία ίωση.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της προπόνησης δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, καθώς, ο Δημήτρης Αγραβάνης εγκατέλειψε προς το τέλος του προγράμματος με ενοχλήσεις στη μέση.

Τέλος, όσον αφορά τον Νίκο Παππά, ο 32χρονος γκαρντ ξεπέρασε την θλάση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε κανονικά σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα του «τριφυλλιού».

 

Ανανέωσε και ο Κόβαρ

Previous article

«Πράσινη» μέχρι το 2025 η Αλεξανδρή

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.