0

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φορά μέχρι το καλοκαίρι του 2025, η Διονυσία Αλεξανδρή έπειτα από σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

Κάτοικος Λεωφόρου θα παραμείνει μέχρι το 2025 η Διονυσία Αλεξανδρή. Η έμπειρη παίκτρια ανανέωσε τη συνεργασία της με το «τριφύλλι» και με δηλώσεις της στο επίσημο site συλλόγου τόνισε πως έγινε αυτό που ήθελε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Διονυσία Αλεξανδρή μέχρι το 2025 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Η διεθνής πλέι μέικερ θα παραμείνει στο «τριφύλλι» για τα επόμενα δύο χρόνια και θα συνεχίσει να ενισχύει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της».

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Διονυσία Αλεξανδρή είπε: «Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων που θα συνεχίσω στο Σύλλογο για τα επόμενα δύο χρόνια. Είναι κάτι που ήθελα πολύ. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να πέτυχουμε τους στόχους μας».

Επιστροφή στις προπονήσεις για Παναθηναϊκό χωρίς Παπαγιάννη και Λι – Απρόοπτο με Αγραβάνη

Previous article

Νικολογιάννης: «Τρομερός ο Ιωαννίδης, απαράδεκτος ο Σένκεφελντ – Δεν έχει προηγούμενο το φετινό»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.