0

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα περιμένει μέχρι το… παραένα τον Ρούμπεν για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αλλά παράλληλα προετοιμάζεται για το… κακό σενάριο.

Από την κατάσταση του Ρούμπεν Πέρεθ θα εξαρτηθεί η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού εναντίον του Ολυμπιακού. O Ισπανός αμυντικός χαφ είναι ο παίκτης ο οποίος αποτελεί την προέκταση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο χορτάρι και ίσως ο πλέον κομβικός.

Οποιοσδήποτε άλλος ποδοσφαιριστής δεν είναι απόλυτα έτοιμος, δύσκολα θα παίξει βασικός. Ο Ρούμπεν είναι η εξαίρεση στον κανόνα του Γιοβάνοβιτς και αυτό αποδείχτηκε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Ο 34χρονος μέσος αγωνίστηκε σε όλο το ματς με την Ένωση, παρότι από την αρχή αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο. Ενώ με τους «ασπρόμαυρους» χρησιμοποιήθηκε για ένα μισάωρο, αν και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί.

Συνεπώς, το μείζον ερώτημα είναι εάν ο Ρούμπεν θα μπορέσει να προσφέρει στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Όχι να αγωνιστεί, αφού ο Γιοβάνοβιτς θα τον συμπεριλάβει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

Ακόμα υπάρχει χρόνος μέχρι τη σέντρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Στην προκειμένη, όπως εξηγήσαμε πριν, ο Γιοβάνοβιτς θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να περιμένει τον Ρούμπεν. Παράλληλα, όμως, ο Σέρβος επεξεργάζεται τις εναλλακτικές του για το ενδεχόμενο απουσίας του Ισπανού αμυντικού χαφ.

Καταρχάς, ο Γιοβάνοβιτς θα τροποποιήσει το σύστημα στο 4-3-3 από το 4-4-2. Άρα, θα έχει έναν έξτρα παίκτη στον «άξονα», για να ελέγξει το χώρο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης εξέτισε την ποινή του και επανέρχεται στην ενδεκάδα. Αυτός προβάλλει ως ο επικρατέστερος για να αρχίσει στο «6». Ο αρχηγός αναμένεται να προτιμηθεί από τον Ενίς Τσόκαϊ, επειδή είναι καλύτερος χειριστής της μπάλας, ενεργεί με μεγαλύτερη ασφάλεια και δεν ρισκάρει με τις πάσες του.

Ο Αλβανός θα κινηθεί πιο ψηλά στο τερέν ως «οχτάρι», για να δώσει ένταση και πίεση κοντά στην άμυνα του Ολυμπιακού, ενώ δεν φοβάται και να σουτάρει. Την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα συμπληρώσει ο Άνταμ Τσέριν, ο οποίος επίσης είναι πιο καταπονημένος από τις συνεχόμενες συμμετοχές του.

 

Ενδιαφέρον από εταιρεία-κολοσσό – Πολλά εκατομμύρια στα ταμεία – Κίνηση ματ Γιαννακόπουλου!

Previous article

Ώρα στέψης για τα «φίνα κορίτσια»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.