0

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό στο τρίτο τελικό της Volley League γυναικών (19:00, PAO TV).

Οι «πράσινες» έκαναν το μπρέικ στον δεύτερο τελικό με 3-1 σετ στο κλειστό του Ρέντη και προηγούνται με 2-0 νίκες στη σειρά των τελικών. Έτσι χρειάζονται άλλη μία για να… σκουπίσουν τον Ολυμπιακό και να πανηγυρίσουν το δεύτερο συνεχόμενο και 25ο συνολικά πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός παρόλο που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ με στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να ελπίζει για την ισοφάριση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σημερινό παιχνίδι θα είναι το πρώτο στην ιστορία του γυναικείου βόλεϋ που θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Έτσι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν κινητοποιηθεί και αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο γήπεδο προκειμένου να ωθήσουν τα «φίνα κορίτσια» στην κατάκτηση του τίτλου.

Ιστορία πάει να γράψει και ο Γιάννης Καλμαζίδης, καθώς αν φτάσει ο Παναθηναϊκός στον τίτλο θα γίνει ο πρώτος προπονητής που κατακτά το πρωτάθλημα της Volley League σε άνδρες και γυναίκες.

Διαιτητές του σημερινού αγώνα θα είναι οι Γεροθόδωρος και Βουδούρης, ενώ διαιτητής Challenge θα είναι ο Κουτσούλας.

Ο Γιοβάνοβιτς θα περιμένει μέχρι τη… σέντρα τον Ρούμπεν – Οι πιθανοί αντικαταστάτες αν δεν προλάβει ο Ισπανός

Previous article

Επιστρέφει ο αρχηγός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.