0

Αναλυτικά όσα είπε στο PAO TV:

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, στον προπονητή και όλες τις αθλήτριες. Πέρσι πήραμε το πρωτάθλημα, αλλά πρωτάθλημα μπορείς να πάρεις κάποια στιγμή. Σημασία έχει να το επαναλαμβάνεις και να καθιερώνεσαι ως πρωταθλητής.

Για τον απολογισμό των τμημάτων: «Ξεκίνησε καλά με το σούπερ καπ. Κάναμε την κοιλιά μας. Ο αθλητισμός έχει τα πάνω του και τα κάτω του. Δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις. Θα έρθει και η στιγμή που θα χάσεις. Φέτος έχουμε πάρει τέσσερις τίτλους και στην τριετία της διοίκησής μου στα τρία ομάδικα έχουμε πάρει δέκα. Μην ξεχνάμε ότι εμείς μπήκαμε κάποια στιγμή για να μην πάει η ομάδα στο πρωτοδικείο».

Για τους στόχους της επόμενης σεζόν: «Ισχυρότερες ομάδες. Έχουμε αποφασίσει κάθε χρόνο να προσπαθούμε να ενισχύουμε τις ομάδες όσο επιτρέπουν τα οικονομικά μας. Του χρόνου θα κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και θα έχουμε πολύ καλές ομάδες».

Για την έλευση του Γιάννη Καλμαζίδη: «Ο Γιάννης Καλμαζίδης είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ταιριάζει στη φιλοσοφία του Παναθηναϊκού. Ήταν μεγάλη επιτυχία της διοίκησης που συμφώνησε μαζί του γιατί δεν ήταν εύκολο και είναι επίσης σημαντικό ότι ανανέωσε. Στηριζόμαστε σε αυτόν και του χρόνου ώστε να διατηρήσουμε τα σκήπτρα. Σίγουρα ο κόσμος κάποια στιγμή γκρίνιαξε και τον δικαιολογώ. Έχω πάρει την ευθύνη για αυτό το πράγμα. Όσο στεναχωρήθηκαν εκείνοι στεναχωρηθήκαμε και εμείς. Κι εμείς στεναχωρηθήκαμε ακόμα περισσότερο επειδή έχουμε την ευθύνη. Σημασία έχει ότι έγινε να προσπαθούμε να το διορθώνουμε στο μέλλον και στην πορεία να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

Η χρονιά έχει τέσσερις τίτλους στα ομαδικά, έχει πρωτάθλημα στον στίβο γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν και τα άλλα τμήματα του Παναθηναϊκού. Στην τριετία αυτή ο Παναθηναϊκός έχει πάρει 105 τίτλους. Πήρε Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου ανδρών, γυναικών. Πέρσι πήρε το ευρωπαϊκό στο πινγκ πονγκ. Γενικότερα τα τμήματα έχουν επιτυχίες και εμείς τα στηρίζουμε όλα. Το πόλο βρίσκεται στο δρόμο να γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερο και να φτάσει τα άλλα τμήματα.

Τα τμήματα ποδοσφαίρου γυναικών και ποδοσφαίρου σάλας τα οποία ξεκινήσαμε από το μηδέν γιατί έτσι αρμόζει στην ιστορία του Παναθηναϊκού σήμερα βρίσκονται στην Α Εθνική. Νομίζω ότι συνολικά αν εκτιμήσουμε όλη την πορεία του Παναθηναϊκού δικαιώνει την προσπάθεια που κάνουμε κάθε μέρα».

Κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν τι έχει μετανιώσει: «Έχω πει τί έχω μετανιώσει. Εμείς βάζουμε τον πήχη ψηλά. Τα όνειρα κάθε Παναθηναϊκού δεν έχουν ταβάνι και εμείς προσπαθούμε κάθε χρόνο να πηγαίνουμε πιο ψηλά. Έχουμε όραμα. Θέλουμε πολλά πράγματα να γίνουν όχι μόνο στα αγωνιστικά. Αναφέρομαι στην οργάνωση και σε πολλές λεπτομέρειες που λείπουν. Έχουμε πολλές σκέψεις στο μυαλό μας. Βήμα βήμα όμως, δεν μπορούν να γίνουν όλα από τη μία μέρα στην άλλη. Νομίζω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί».

Καλμαζίδης: «Μας είχαν ξεγραμμένους, αλλά δεν μας ένοιαζε η γνώμη τους»

Previous article

Να προκύψει νόμος που θα απαγορεύει στον Παναθηναϊκό να… αρρωσταίνουν οι παίκτες του!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.