0

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε φάση… σχεδιασμού με τον Εργκίν Αταμάν. Ποιοι ξένοι είναι πιθανότερο να μείνουν και τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του Έλληνα σέντερ.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε ρυθμούς… Εργκίν Αταμάν και… νέου χτισίματος, με σκοπό να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο και να διεκδικεί την είσοδο του στην οκτάδα και σε Final Four.

Οι πράσινοι, όπως ανακοίνωσε και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα έχουν μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, με σκοπό να πρωταγωνιστήσουν παντού, κάτι που φαίνεται και από τη σπουδαία κίνηση με την απόκτηση του Αταμάν.

O Τούρκος προπονητής παρότι δεν έχει αναλάβει ακόμη λόγω των υποχρεώσεων που έχει με την Εφές στο τούρκικο πρωτάθλημα, έχει εκπονήσει ένα πλάνο τόσο για τις μεταγραφές όσο και για τους παίκτες που θέλει να μείνουν και τη νέα σεζόν.

Ο Αταμάν λοιπόν έχει στο μυαλό του δεδομένα τον Ματ Τόμας για τον επόμενο Παναθηναϊκό, αφού θέλει παίκτες με στοιχεία σαν τα δικά του και στο δίλημμα ανάμεσα σε εκείνον και τον Μάριους Γκριγκόνις, πιθανότατα θα προτιμήσει τον πρώτο. Ένας από τους δύο μοιάζει σίγουρο ότι θα μείνει και ενδέχεται να είναι ο Τόμας.

Από εκεί και πέρα, ο Πάρις Λι θα είναι στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν, ενώ είναι άγνωστο τι θα γίνει με τον Ματέους Πονίτκα, τον Αρτούρας Γκουντάιτις και τον Ντέρικ Γουίλιαμς. Η λογική λέει ότι οι δύο τελευταίοι θα αποχωρήσουν, μιας και δεν φαίνεται να ταιριάζουν τόσο στον τρόπο που αγωνίζονται οι ομάδες του Αταμάν.

Ο Πονίτκα από τη δική του πλευρά είναι ένας χρήσιμος παίκτης, παίζει ρόλο το γεγονός ότι στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικός και δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα, ενώ δεν έχει τρομερά μεγάλο συμβόλαιο. Είναι ερωτηματικό για την επόμενη σεζόν, όμως δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί ο ένας χρόνος επιπλέον, ανάλογα φυσικά το τι θα αποφασίσει ο Αταμάν.

Τέλος, αυτό που αναμένεται να παίξει τον ρόλο του σε όλο τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού της νέας σεζόν είναι η παραμονή ή όχι του Γιώργου Παπαγιάννη. Ο αρχηγός του τριφυλλιού τη φετινή χρονιά δεν έχει συμβόλαιο μετά το καλοκαίρι και μέχρι πριν λίγο καιρό έμοιαζε δεδομένο ότι δεν θα ανανεώσει.

Ωστόσο, έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες παραμονής του Έλληνα σέντερ σε σχέση με πριν από λίγο καιρό και αναμένεται να έχει επαφή και με τον Αταμάν για να συζητήσουν. Οι πράσινοι θέλουν να τον κρατήσουν, ενώ και ο ίδιος μοιάζει και είναι πιο διαλλακτικός, βλέποντας ότι ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε μια νέα εποχή.

Παρόλα αυτά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν, αφού ολοκληρωθούν τα play off της Basket League και η φετινή σεζόν γενικότερα, προκειμένου να έρθει στην Αθήνα και ο Αταμάν και να καταστρώσει τα πλάνα του σε συνεργασία με τη διοίκηση του τριφυλλιού.

 

Συνεχίζει να σκοράρει ο Μπέργκ στα 36 του! (Vid)

Previous article

Απίστευτες συμπτώσεις που δείχνουν κούπα για τον Παναθηναϊκό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.