0

Προληπτικοί δεν είμαστε, αλλά αυτά δεν γίνονται…

Όταν θέλεις να πετύχεις κάτι πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί να το πετύχεις. Αυτό έγραφε με πολύ εύστοχο τρόπο ο Πάολο Κοέλιο. Ο Παναθηναϊκός σίγουρα αξίζει να πετύχει τον στόχο του, γιατί είναι η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα. Και προληπτικούς δεν μας λες, όμως οι συμπτώσεις που συμβαίνουν το 2023, σε σχέση με παρεμφερείς συμπτώσεις άλλης δεκαετίας είναι εξωφρενικές… σε κάνουν να σκέφτεσαι τα γούρια. Να λες, αυτά δεν γίνονται.

Οι ”πράσινοι” δίνουν έναν τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Εφόσον επικρατήσουν, θα αγκαλιάσουν με την αξία τους το φετινό πρωτάθλημα. Το ματς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, το οποίο θα σας περιγράψει το paοpantou.gr είναι ματς δίχως αύριο! Ένα αύριο που και για το ”τριφύλλι” προμηνύει σίγουρα καλύτερα πράγματα. Στο…χθες όμως, της πολύχρονης διαδρομής του Παναθηναϊκού, εντοπίσαμε μία απίστευτη συγκυρία.

Την δεκαετία του 1990 στην Ελλάδα κυρήχθηκαν εκλογές και νικήτρια ήταν η ΝΔ με αρχηγό Μητσοτάκη. Την ίδια χρονιά πρωταθλήτρια Ιταλίας στέφθηκε η Νάπολι, ενώ στα ημιτελικά του Champions League βρέθηκε η ομάδα της Μίλαν. Στην Ελλάδα, το πρωτάθλημα πανηγύριζαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Πάμε στο σήμερα…στη χρονιά 2023. Η Ελλάδα στις 21 Μαΐου έχει εκλογές. Τα προγνωστικά δείχνουν ότι νικήτρια θα είναι ξανά η ΝΔ. Στο τιμόνι του κόμματος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην Ιταλία την Κυριακή η πόλη της Νάπολη πήρε φωτιά, καθώς η ομάδα κατέκτησε τον φετινό τίτλο της Serie A. Όσον αφορά την Μίλαν…μαντέψτε…Βρίσκεται στα ημιτελικά του Champions League. Nα παίξουμε το σπίτι μας στον Παναθηναϊκό ή να πιστέψουμε στις δυνατότητες της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς;

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Ποιοι ξένοι μένουν – Τι γίνεται με Παπαγιάννη…

Previous article

Οι πρώτες ενδείξεις για ενδεκάδα ενόψει Ολυμπιακού!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.