0

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το ματς της χρονιάς στο “Καραϊσκάκης” κόντρα στον Ολυμπιακό και η πράσινη ΠΑΕ θέλησε να στείλει μήνυμα ενότητας στους οπαδούς της ομάδας, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Το ματς της χρονιάς και πιθανότατα της δεκαετίας, αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” πλησιάζει για τον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να ξέρουν πως με νίκη το βράδυ της Δευτέρας (8/5, 21:00, COSMOTE SPORT 2 HD) θα κάνουν το πλέον σημαντικό βήμα για να επιστρέψουν στον θρόνο του ελληνικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από το 2010.

Άπαντες στο στρατόπεδο του τριφυλλιού γνωρίζουν τη σημασία της αναμέτρησης και αυτό ακριβώς ισχύει και για τη διοίκηση του συλλόγου, που έστειλε μήνυμα συσπείρωσης σε όλο τον οργανισμό μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Ενωμένοι, δυνατοί, αποφασισμένοι! Έχουμε μία μεγάλη μάχη απόψε και παρά τα προβλήματα, θα είμαστε όλοι μία γροθιά”, αναφέρει το χαρακτηριστικό μήνυμα του Παναθηναϊκού, ενόψει της μεγάλης μάχης με τον “αιώνιο αντίπαλο”.

 

Αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς έξω από το ξενοδοχείο! (Vids)

Previous article

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τις μεταγραφές των Βουλκίδη και Κοντοστάθη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.