0

Τις δύο πρώτες μεταγραφές του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε την Δευτέρα (8/5) ο Παναθηναϊκός, με τους πράσινους να εντάσουν στο δυναμικό τους για έναν χρόνο τους Θοδωρή Βουλκίδη και Γρηγόρη Κοντοστάθη.

Τον ελληνικό κορμό της ενισχύει η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού, με τους πράσινους να κάνουν γνωστό την Δευτέρα (8/5) πως απέκτησαν για έναν χρόνο τον 27χρονο διεθνή κεντρικό Θοδωρή Βουλκίδη από τον ΠΑΟΚ και τον 29χρονο λίμπερο από τον ΑΟΠ Κηφισιάς Γρηγόρη Κοντοστάθη.

“Αρχικά θέλω να πω ότι μου αρέσουν οι προκλήσεις και οι στόχοι! Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι σε αυτό το σύνολο του Παναθηναϊκού και θα δώσω τα πάντα να πετύχουμε όλους τους στόχους της ομάδας την νέα χρονιά και να δώσουμε στον κόσμο του Παναθηναϊκού αυτό που του αξίζει και να φτάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη!

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου ! Ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε αυτόν τον κόσμο!’, τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ο Βουλκίδης, με τον Κοντοστάθη να υπογραμμίζει από την πλευρά του:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ υψηλούς στόχους και με σκληρή δουλειά θα τους διεκδικήσουμε όλους. Θα δώσω το 100% ώστε να βοηθήσω στα μέγιστα την ομάδα και ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι μας στο γήπεδο”.

Η ανακοίνωση του deal με τον Βουλκίδη

Σε ακόμη μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Σύλλογος με την απόκτηση του διεθνή κεντρικού Θοδωρή Βουλκίδη, ο οποίος αναμφίβολα προσδίδει ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας.

Ο 27χρονος (2.00μ.) κεντρικός έκανε τα πρώτα του βήματα στην Volleyleague ανδρών την σεζόν 2011-12, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Νίκης Αιγινίου στην οποία έμεινε μέχρι το 2017. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στον Παμβοχαϊκό (2017-18), στο Φοίνικα Σύρου (2018-19), στον Ολυμπιακό (2019-20) και στη Γαλλική Stade Poitevin Poitiers (2021-22).

Ο Βουλκίδης την περσινή σεζόν επέστρεψε στην Ελλάδα και εντάχθηκε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας ενώ αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής Ομάδας.

Αναλυτικά το βιογραφικό του:

  • 2010-2017 Νίκη Αιγινίου
  • 2017-2018 Παμβοχαϊκός
  • 2018-2019 Φοίνικας Σύρου
  • 2019-2021 Ολυμπιακός
  • 2021-2022 Stade Poitevin Poitiers
  • 2022-2023 ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Κοντοστάθη

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον λίμπερο Γρηγόρη Κοντοστάθη που έχει αγωνιστεί και ως ακραίος.

Ο 29χρονος αθλητής (1.90μ.) είναι ένας από τους καλύτερους στην Ελλάδα στη θέση του και θα ενισχύσει τον Σύλλογο τη νέα σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν διεθνής και με την Εθνική ομάδα beach βόλεϊ.

Αναλυτικά το βιογραφικό του:

  • 2008-11 Ακαδημίες Εθνικού Αλεξ.
  • 2011-15 Εθνικός Αλεξανδρούπολης
  • 2015-16 Ηρακλής Χαλκίδας
  • 2016-20 Εθνικός Αλεξανδρούπολης
  • 2020-23 ΑΟΠ Κηφισιάς

 

 

Ο Παναθηναϊκός έστειλε μήνυμα ενότητας μέσω Twitter πριν το μεγάλο ντέρμπι

Previous article

Εντάξει, σας πειστέψαμε…: Και άλλος από τον Άρη εκτός….. εναντίον της ΑΕΚ, λόγω πειθαρχικού….

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.