0

Ένα παιχνίδι απομένει πλέον κόντρα στον Άρη την προσεχή Κυριακή (14/5) στη Λεωφόρο και κλείνει η αγωνιστική ατζέντα της τρέχουσας σεζόν για τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί οι «πράσινοι» το τελευταίο διάστημα να δήλωναν απόλυτα αφιερωμένοι – συγκεντρωμένοι στον κορυφαίο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν ασχολήθηκαν και με θέματα που άπτονται του προγραμματισμού εν όψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απεσταλμένος του «Τριφυλλιού» βρέθηκε (στο ξεκίνημα των play offs του ελληνικού πρωταθλήματος) σε Ολλανδία και Βέλγιο και τσέκαρε live συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα των δύο χωρών.

Φυσικά τα reports για όλους τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν απ΄το «μικροσκόπιο» βρίσκονται στο συρτάρι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που (και) το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι ο καθ΄ύλην αρμόδιος (και) για τις μεταγραφικές υποθέσεις και της ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας.

Μήνυμα ενότητας από την Θύρα 13: «Να αγαπάτε τον Παναθηναϊκό – Την οικογένεια σου δεν την εγκαταλείπεις ποτέ»

Previous article

Περηφάνεια για την προσπάθεια κόντρα σε όλους, ανάθεμα για την… υποκρισία

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.