0

Μία αγωνιστική πριν το τέλος της Stoiximan Super League, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως απώλεσε το πρωτάθλημα, αφού η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε την ήττα του από τον Ολυμπιακό και ξέφυγε με +3 στην κορυφή.

Ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και έδωσε το ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα των «πρασίνων». «Θα πρέπει να αντιδράσει στο παρασκήνιο και τα όσα συνέβησαν φέτος. Θα υπάρξει αντίδραση εκ μέρους του Παναθηναϊκού. Ο Γιοβάνοβιτς έδειξε την πίκρα του για το γεγονός της αναβολής. Η πιο σημαντική αντίδραση του Παναθηναϊκού είναι η ομάδα να είναι καλύτερη του χρόνου, θα έρθουν καλύτεροι παίκτες και πιο γρήγορα, έτσι ώστε να επιτευχθεί και ο στόχος της Ευρώπης», είπε συγκεκριμένα ο Νικολογιάννης.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ των «πράσινων» έκανε έναν απολογισμό της σεζόν και των βάσεων που θέτει για την επόμενη: «Δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν έγιναν λάθη, ακόμα και στις μεταγραφές. Όμως η πραγματικότητα είναι πως η ομάδα έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η πιο σημαντική επιτυχία του Παναθηναϊκού είναι ότι έκανε τον κόσμο του να πιστέψει ξανά. Αν ο κόσμος δει να έρχονται καλοί παίκτες και την ομάδα να μπαίνει σε ευρωπαϊκούς ομίλους, θα είναι και πάλι εκεί. Με τις κινήσεις που θα γίνουν, αυτό θα συμβεί», ανέφερε αναλυτικά.

Ο Νικολογιάννης μίλησε και για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σχολιάζοντας την σπάνια προσωπικότητα του Σέρβου προπονητή: «Οι Γιοβάνοβιτς είναι σπάνιοι. Εννοείται έχει κάνει λάθη σε όλους τους τομείς. Όμως η ζυγαριά γέρνει υπερ του και δεν υπάρχει Παναθηναϊκός που να το αμφισβητεί αυτό. Στόχος ήταν να κάνει φέτος η ομάδα πρωταθλητισμό και του χρόνου να είναι ακόμη πιο έτοιμη και να πάρει το πρωτάθλημα».

Τέλος, αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έπαιξε με 17 κρούσματα covid στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στη διαιτησία του ματς με τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως «είναι unfair να παίζει ο Παναθηναϊκός ματς τίτλου με 17 παίκτες που έχουν covid και να μην του δίνεται και καθαρό πέναλτι στον Σπόραρ».

 

Αχ ρε Ιβάν…

Previous article

Θύρα 13 Άρτας: «Οι άλλοι έστησαν μέχρι και τα σημαιάκια – Ιβάν, σ’ ευχαριστούμε!»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.