1

Χλευασμός, ειρωνεία και υπόνοιες για θέματα υγείας. Αυτή είναι η δημοσιογραφία του 2023. Όλες αυτές τις μέρες είδαμε ακατανόητα πράγματα. Είδαμε ιστοσελίδες να κάνουν λόγο για γελοιότητες του Παναθηναϊκού. Είδαμε δημοσιογράφους να αφήνουν υπόνοιες για τα συνολικά κρούσματα στην χώρα και τα κρούσματα κορωνοϊού του Παναθηναϊκού.

Υπάρχει πάτος στο βαρέλι; Όχι μα φυσικά όχι. Στον βωμό ενός τίτλου κάποιοι άρχισαν να μιλάνε για δώρα στον Παναθηναϊκό. Και το πρόβλημα είναι ότι μια ολόκληρη επικοινωνιακή πολιτική χτίστηκε πάνω σε αυτό.

Αντί να αντιδράσουν σαν άνθρωποι. Τι έκαναν; Έδειξαν το χειρότερο πρόσωπο της ελληνικής δημοσιογραφίας. Αμφισβήτησαν και χλεύασαν τα θέματα υγείας που είχε το τριφύλλι.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε το χειρότερο πρόσωπο της ελληνικής δημοσιογραφίας. Είδε όμως και τι έχει να αντιμετωπίσει στη συνέχεια. Τι έχει να βρει μπροστά του και του χρόνου. Από την Super League και την ΕΠΟ μέχρι και την βρώμα και την μπόχα του συναφιού μας.

Οι δύο πρώτες (και κυρίως η πρώτη)  έδειξαν να μην ενδιαφέρονται για τους πρωταγωνιστές. Φυσικά δεν τους ένοιαξε γιατί δεν αφορούσε ποδοσφαιριστές της ομάδας τους.

Θύμισε σε όλους κάποιον άλλον ο Ιβάν με τις χθεσινές του δηλώσεις. Έναν σπουδαίο άνθρωπο και προπονητή που δεν είναι πια μαζί μας. Τον τεράστιο Γιάννη Κυράστα που είχε πει κάποτε: «Θα πεθάνουμε γι’ αυτούς τους αλήτες; Όχι ρε, δεν θα πεθάνουμε, θα πολεμήσουμε»

Ο Παναθηναϊκός δεν τελείωσε σήμερα. Ο Παναθηναϊκός μεγαλώνει και θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο με τον Ιβάν στον πάγκο. Είναι δεδομένο αυτό. Χάθηκε μια μάχη. Άνισα, άδικα, αλλά ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι εδώ και θα γίνει  ακόμα καλύτερος. Ψηλά το κεφάλι. Όλοι ξέρουν πόσο πάλεψε αυτή η ομάδα. Όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού γνωρίζουν τι έχεις προσφέρει ήδη σε αυτόν τον σύλλογο και τι θα προσφέρεις στο μέλλον.

Κόντρα σε όλους. Χωρίς παρασκήνια, χωρίς την ΕΠΟ, χωρίς φιλικά. Μόνο αντρίκεια. Μόνο μέσα στις γραμμές του αγωνιστικού χώρου.

Ο Ιβάν είναι η ελπίδα. Είναι η ελπίδα για το σημερινό ποδόσφαιρο. Είναι η ελπίδα για την σάπια δημοσιογραφία του 2023. Είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών όπως είπε.

Πάνω στον Ιβάν πρέπει να χτίσει ο Παναθηναϊκός και θα το κάνει. Ο Ιβάν είναι το μέλλον του τριφυλλιού γιατί είναι αυτός που πήρε μια ομάδα από το μηδέν και την έφτασε να διεκδικεί το πιο κόντρα σε όλους και όλα πρωτάθλημα.

Όσο για όσους τρύπησαν το βαρέλι με την απανθρωπιά τους; Η ίδια η ζωή τα γυρίζει αυτά πίσω. Δυστυχώς ή ευτυχώς. Για ένα πρωτάθλημα έβγαλαν τον πραγματικό τους εαυτό και έβγαλαν από πάνω τους τον… μανδύα του «ανθρώπου» που φορούσαν.

 

«Πράσινη» υπέρβαση με Κέλσι Πέιν

Previous article

Νικολογιάννης: «Unfair να παίζεις ματς τίτλου με 17 κρούσματα – Ακόμη καλύτερος του χρόνου ο ΠΑΟ»

Next article

You may also like

1 Comment

  1. Συμφωνούμε σε όλα, το επίπεδο δημοσιογραφίας δεν πάει πιο κάτω, αντιστοιχεί στο επίπεδο της πολιτικής στην Ελλάδα. Αν δε το εξειδικεύσει κανείς στον αθλητικό Τύπο, καλύτερα να διαβάσει το τσελεμεντέ του αναρχικού..Όμως ερωτά κανείς αν η ομάδα αυτή με το τριφύλλι στο στήθος έχει διοίκηση… έχει; δε νομίζω και απόδειξη δεν είναι οι λανθασμένες πράξεις της, αλλά η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ των πράξεών της. Τί ακριβώς έπραξε κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ σε μεταγραφές και έπειτα; πήρε ένα κριάρι ουγγαρέζικο και τον Μαντσίνι άρον άρον λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας… σαν να λέμε”δε γλιτώνω, πρέπει να πάρω κάποιον ρε γμτ” και μη πει κανείς ότι φταίει ο Γιοβάνοβιτς, γιατί ξέρετε κανένα αφεντικό να του λέει ο υπάλληλός του μην ξοδεύεσε και να του είπε ο άλλος λάθος κάνεις; Ποιός κάνει κουμάντο στην ομάδα, όταν μαθαίνουμε ότι ο προπονητής ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να κατέβει με covid η ομάδα, ενώ σήμερα μαθαίνουμε ότι μπορούσε η ΔΙΟΙΚΗΣΗ να προσβάλλει την απόφαση αναβολής της 1 ημέρας και να δικαιωθεί, αφού βάσει του κανονισμού προβλέπεται η αναβολή λόγω covid μόνο με ΑΠΟΦΑΣΗ του ΔΣ της Λίγκας και όχι ΜΟΝΟ με απόφαση του Προέδρου της ΕΠΟ;;…..Ας δώσει τα κλειδιά ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟς και ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ επί 13 χρόνια κ. Αλαφούζος σε κανένα άλλον που θα’ χει όρεξη ν’ ασχοληθεί γιατί πραγματικά βλάπτει σοβαρά τα νεύρα κάθε Παναθηναϊκού!

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.