0

Νέο πολυετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπογράφει ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος έκανε χρονιά καριέρας φέτος με τα πράσινα!

Στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2027 θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φώτης Ιωαννίδης, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει την 4ετη επέκταση του συμβολαίου του!

Κοινή επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχίζουν μαζί. Για πολλά χρόνια μάλιστα, όπως αποδεικνύει απτά και το νέο 4ετες συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός ανταμείβει ένα παιδί που μέχρι πρότινος είχε ένα από τα χαμηλότερα συμβόλαια στην ομάδα, αλλά που με τη δουλειά του κατάφερε να κάνει φέτος το απόλυτο step up πετυχαίνοντας 7 γκολ, από τα οποία το ένα ήταν πιο κρίσιμο από το άλλο, στη μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Συνολικά όμως και πέρα από το σκοράρισμα, ο Ιωαννίδης βελτιώθηκε σε κάθε κομμάτι που αφορά την παρουσία του μέσα στο γήπεδο. Από το κράτημα της μπάλας, μέχρι τις μεταβιβάσεις του.

Σημειώνεται, πως ο Φώτης είναι από τα πιο αγαπητά παιδιά στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να εισηγείται φυσικά και ο ίδιος την παραμονή του στην ομάδα.

Τζασμίν Τζόουνς: Το μεγαλύτερο όνομα που έφερε ποτέ ο Παναθηναϊκός (Vid)

Previous article

Τρομερό μήνυμα από τον γιο του Γιοβάνοβιτς: “Περήφανος για σένα, θα ξαναγυρίσουμε όπως πάντα!”(Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.