0

Με το μυαλό στη νέα χρονιά και στην επιστροφή του στην Ευρώπη είναι, ήδη, ουσιαστικά, στον Παναθηναϊκό όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Τα βλέμματα όλων από την Δευτέρα, μόλις έχει ολοκληρωθεί το ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη, το οποίο κατά την γνώμη μου θα πρέπει να είναι ένα συλλαλητήριο στήριξης και συμπαράστασης στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του, ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει την επόμενη περίοδο όπου έχει μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Τα προκριματικά του επόμενου Champions League. Η ημερομηνία που έχουν κυκλώσει όλοι είναι η 21η Ιουλίου, με τα υπάρχοντα δεδομένα να δείχνουν συνάντηση με τον δευτεραθλητή είτε του Βελγίου είτε της Ουκρανίας.

Εάν περάσει τον 2ο προκριματικό γύρο, από τις αρχές Αυγούστου θα έχει εξασφαλίσει την παρουσία του σε ευρωπαϊκό όμιλο, είτε στο Conference είτε στο Europa League, για μένα θα πρέπει ο πρωταρχικός στόχος να είναι τα γκρουπ του Champions League. Ανεξάρτητα από την τελική έκβαση, θα είναι σημαντική η όποια πρόκριση και σε οικονομικό επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το Τριφύλλι θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμο και πιο ενισχυμένο για αυτές τις «μάχες», έχοντας το πλεονέκτημα ότι διαθέτει έναν κορμό και την απαιτούμενη συνοχή, αλλά και ανεβάζοντας την ποιοτική στάθμη του υπάρχοντος υλικού του με δύο-τρεις μεταγραφές.

Ο Αθανασίου σημείωσε επίσης ότι ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι του 2023 δεν θα έχει στόχο την πρώτη ή δεύτερη θέση αλλά να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αφού, με βάση την τελευταία διετία, έχει πλέον επιστρέψει στην κανονικότητα.

 

Τα έξι σημεία που κόστισαν τον τίτλο

Previous article

Η γεμάτη Λεωφόρος στο φινάλε και ο στόχος για ακόμη καλύτερο Παναθηναϊκό

Next article

You may also like