0

Το μεγαλύτερο κέρδος για τον Παναθηναϊκό, η Ευρώπη και η συνεχιζόμενη βελτίωση.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, δίνοντας μεγάλη μάχη από την αρχή της σεζόν, αλλά το φινάλε ήταν άδοξο για το «τριφύλλι». Η ήττα από τον Ολυμπιακό τον «γκρέμισε» από την κορυφή, στην οποία ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, και εκτός απροόπτου ο τίτλος χάθηκε.

Οι «πράσινοι», αφού ολοκληρώσουν τη χρονιά με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Άρη, θα επικεντρωθούν στον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Αρχικά, άπαντες στην ομάδα θέλουν να δουν ξανά μια γεμάτη Λεωφόρο. Εξάλλου, το μεγαλύτερο κέρδος για τον φετινό Παναθηναϊκό είναι το γεγονός ότι ο κόσμος δέθηκε ξανά με την ομάδα και αυτό φαινόταν κάθε εβδομάδα στα εντός, αλλά και σε κάποια εκτός έδρας παιχνίδια. Μια γεμάτη Λεωφόρος και την τελευταία αγωνιστική θα είναι ό,τι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» θα έχουν έναν και μόνο στόχο το καλοκαίρι: Να προχωρήσουν τον σχεδιασμό με στόχο την ποιοτική τους αναβάθμιση στο ρόστερ και τη δημιουργία μιας ομάδας, που θα είναι καλύτερη από τη φετινή. Η συνεχιζόμενη πρόοδος και βελτίωση σε κάθε τομέα, με πλάνο και αρχές θα είναι ο άξονας, για να δούμε τη νέα σεζόν έναν Παναθηναϊκό ακόμη πιο ισχυρό ποδοσφαιρικά.

Αρχικά, το βάρος θα πέσει στην προοπτική της Ευρώπης και τα προκριματικά του Champions League (25 Ιουλίου το ξεκίνημα) και φυσικά στη συνέχεια στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

“Συλλαλητήριο στήριξης με Άρη στον ΠΑΟ – Στόχος 2-3 ποιοτικών μεταγραφών – Θα πάει για πρωτάθλημα!”

Previous article

Νικολογιάννης: «Πρώτος στόχος για Παναθηναϊκό η είσοδος σε ομίλους – Στη Λεωφόρο τα προκριματικά»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.