0

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να μπει ξανά σε όμιλο διοργάνωσης στην Ευρώπη και εκτίμησε ότι θα παίξει κανονικά στο «Απόστολος Νικολαΐδης» όλα τα προκριματικά.

Την επόμενη ημέρα, η οποία περιλαμβάνει την επάνοδο του Παναθηναϊκού σε όμιλο ως μεγάλο στόχο όλων στην ομάδα, κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Η ομάδα έχει πολύ μεγάλη στεναχώρια, είναι στην χειρότερη ψυχολογική κατάσταση όλης της σεζόν. Είναι λογικό, γιατί έφτασαν πολύ κοντά στον τίτλο, αλλά πρέπει να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα. Την Κυριακή τελειώνει η σεζόν, με τον κόσμο να αποθεώνει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες κόντρα στον Άρη. Φέτος έχει γίνει ένα πολύ μεγάλο βήμα, που θα εξελισσόταν σε άλμα, αν κέρδιζε το πρωτάθλημα.

Ο πρώτος και κύριος στόχος την επόμενη σεζόν είναι η ομάδα να παίξει στους ομίλους στην Ευρώπη. Πρώτα του Champions League, στη χειρότερη του Conference League. Εάν κάνει τρεις προκρίσεις, θα παίξει στο πρώτο, εάν κάνει μία στο δεύτερο, ενώ αν κάνει δύο θα πάει στο Europa League.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει και πιθανότατα θα τα καταφέρει να παίξει τα προκριματικά στην Λεωφόρο στις 25 Ιουλίου και 1η Αυγούστου. Αν φτάσει και πετύχει την είσοδο στους ομίλους Champions League, εκεί η κουβέντα αλλάζει. Οι πιθανοί αντίπαλοι αυτήν τη στιγμή είναι Αντβέρπ, Γκενκ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ από το Βέλγιο και Ντνιπρ από την Ουκρανία, με την οποία θα παίξει σε ουδέτερο γήπεδο», σχολίασε με νόημα.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι είναι δεδομένο πως η προετοιμασία των «πράσινων» θα ξεκινήσει στο διάστημα 15-20 Ιουνίου και ότι οι διεθνείς θα πάρουν μια εβδομάδα με δέκα ημέρες παραπάνω άδεια.

Ο Νικολογιάννης σημείωσε, επίσης, ότι τη νέα χρονιά ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει ξανά πρωταθλητισμό, κατακτώντας αυτήν τη φορά και τον τίτλο.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Η γεμάτη Λεωφόρος στο φινάλε και ο στόχος για ακόμη καλύτερο Παναθηναϊκό

Previous article

Χαιριστανίδου: «Οι καλύτερες συνθήκες στον Παναθηναϊκό»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.