0

Οι σειρήνες για τον Αργεντινό αμυντικό ηχούν από την Κύπρο. Ο ίδιος θα κληθεί να αποφασίσει αν θα κάνει το επόμενο βήμα.

Η αυλαία θα πέσει φέτος στη Λεωφόρο, όπως αρμόζει στο “τριφύλλι”. Το ζεστό χειροκρότημα και το “Νάτοι Νάτοι οι πρωταθλητές” θα δονήσει το κατάμεστος Απόστολος Νικολαϊδης! Την επομένη οι παίκτες θα κάνουν τις μετρήσεις τους. Τα εργομετρικά τους. Και θα αρχίσουν τις καλοκαιρινές διακοπές, άρον άρον. Γιατί η απώλεια του τίτλου μεταφράζεται και σε αγωνιστικές υποχρεώσεις νωρίτερα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς την επόμενη ημέρα την έχει περίπου στο μυαλό του… Κάποιοι βασικοί άξονες σαφώς υπάρχουν. Κάποιες συγκεκριμένες θέσεις επίσης. Είναι νωρίς ακόμη, θα τα μάθετε τα επόμενα 24ωρα, με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Κάποια ταξίδια έχουν γίνει στο εξωτερικό. Όμως δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο! Κάποια συμφωνία εννοούμε. Το μόνο0 συγκεκριμένο είναι τα συμβόλαια που θα επεκταθούν1 Ιωαννίδης, Κουρμπέλης, Βαγιαννίδης. Και αυτά που λήγουν, Καμπετσής, Σάντσες για παράδειγμα. Σάρλια, Πούγγουρας.

“Ένας πιστός στρατιώτης του Παναθηναϊκού. Αθόρυβος σοβαρός, όποτε κλήθηκε ήταν εκεί για το τριφύλλι”. Πάικτης χαμηλού προφίλ, ιδιαίτερα εργατικός. “Δεν εκπλήσσομαι, αυτός είναι ο Φακούντο”, είχε τονίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά με την εξαιρετική του απόδοση, κόντρα στον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

O τίμιος Σάντσες έγραψε στο κοντέρ 14 αγώνες φέτος, με ένα γκολ (στη Λαμία). Παίζοντας βασικά ως δεξί μπακ. Δίνοντας εναλλακτική κι ως στόπερ. 21 συμμετοχές πέρυσι, 21 πρόπερυσι και άλλο ένα γκολ! Πάντα εκεί, πάντα χρήσιμος. Το πέσιμο της αυλαίας την εφετινή σεζόν είναι αμφίβολλο αν θα τον βρει ξανά στα πράσινα. Είναι θέμα της ομάδας και του ίδιου, μπορεί αν θέλει να διαπραγματευτεί με άλλο σύλλογο. Ο προορισμός του είναι ανοιχτός.

Ωστόσο το ρεπορτάζ έφτασε εκτός Ελλάδας. Ψάξαμε και ρωτήσαμε για ένα αναμφισβήτο ενδιαφέρον που υπάρχει ήδη προς την πλευρά του παίκτη. ΚαΙ πιθανόν θα γίνει ευρέως γνωστό από την επόμενη εβδομάδα.

Ένας παλιός γνώριμος των “πράσινων” έχει στραμμένα τα ραντάρ του στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Ο Τσάβι Ρόκα βρίσκεται στην ΑΕΚ Λάρνακας, έχει αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού δ/ντή των πράσινων… Στην μεγαλόνησο βρέθηκε τον Φεβρουάριο 21 για να εργαστεί. Μετά την θητεία του στο “τριφύλλι”.

Ο Τσάβι, λοιπόν, έβαλε στο στόχαστρο τον έμπειρο αμυντικό, που αρέσει και υπάρχει πολύ ζεστό ενδιαφέρον. Αν δεν έχει ήδη γίνει, τις επόμενες ημέρες θα οι Κύπριοι – όταν τελείωσει το ματς με τον Άρη το “τριφύλλι”- θα χτυπήσουν (και) επίσημα την πόρτα του Σάντσες. Και θα του κάνουν ασίστ… με συγκεκριμένη πρόταση. Το ρεπορτάζ…τρέχει, οτιδήποτε νεώτερο θα το διαβάσετε. Σιγά σιγά θα βάλουν στις ράγες και τον δικό τους μεταγραφικό σχεδιασμό στο “τριφύλλι”, χωρίς πάντως να βιάζονται…

Απίστευτα χρήματα δίνει ο Παναθηναϊκός για να κάνει δικό του τον Καμπάτσο!

Previous article

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα πέφτουν οι υπογραφές για το ΟΑΚΑ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.