0

Πρόταση από τον Παναθηναϊκό ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, με τριετή διάρκεια, «φωτογραφίζει» ρεπορτάζ της Marca αναφέροντας όμως ότι ο Καμπάτσο θέλει να γυρίσει στη Ρεάλ κι είναι κοντά στην επιστροφή του.


Νέο δημοσίευμα από την εφημερίδα που έχει πρόσβαση στη Ρεάλ και κάνει λόγο για τη διάθεση του Καμπάτσο να παραμερίσει μια μυθική πρόταση που έχει στα χέρια του από ομάδα της Ευρωλίγκα. Όλα δείχνουν ότι το δημοσίευμα φωτογραφίζει τον Παναθηναϊκό και αποκαλύπτει ότι η πρόταση είναι 12 εκατ ευρώ καθαρά για 3 χρόνια!

«Οι επαφές της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Καμπάτσο είχαν ξεκινήσει πριν από την επική σειρά με την Παρτιζάν. Μιας σειράς που δεν ικανοποίησε πολύ τον κόσμο της ομάδας με τον τρόπο που κύλησε. Η προοπτική του να επιστρέψει ο Καμπάτσο στη Ρεάλ είναι εξαιρετική για το σύλλογο που θέλει να κάνει τη δική του επιστροφή και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το brand name του», αναφέρεται στο δημοσίευμα το οποίο, μεταξύ άλλων συνεχίζει τονίζοντας: «Όμως ο Καμπάτσο έχει στα χέρια του πολύ καλύτερες προτάσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως σύλλογος της Euroleague προσφέρει στον παίκτη 12.000.000 ευρώ καθαρά για τα επόμενα τρία χρόνια, αλλά η επιθυμία του παίκτη είναι να επιστρέψει στη Ρεάλ. Μια προτεραιότητα που είχε από την ώρα που αποφάσισε να φύγει από το NBA και τους Νάγκετς».

Μέρος της προπόνησης Τρουιγιέ και Φρόκου για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό τους!

Previous article

Έρχεται πρόταση για Σάντσες!

Next article

You may also like