0

Ο Άρης φέρεται να έχει στο στόχαστρο τον Γιούρι Λοντίγκιν, που δύσκολα πάντως θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να επικεντρώνει την προσοχή του και στην περίοδο μεταγραφών, όπου εκτός από την αναγκαία ενίσχυση, αναμένεται να υπάρξουν και προτάσεις για παίκτες της ομάδας.

Ένας ποδοσφαιριστής που κατέχει σημαντική θέση στη λίστα του «Τριφυλλιού», είναι ο Γιούρι Λοντίγκιν. Ο Άρης έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη αυτόν, αλλά δεν έχει υποβάλει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση.

Ο ρωσικής καταγωγής τερματοφύλακας ανταποκρίθηκε επάξια στις ευκαιρίες που του δόθηκαν φέτος και γενικά ο προπονητής του, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τον εκτιμάει πολύ και τον θεωρεί δεύτερη επιλογή. Έτσι, οι πιθανότητες να παραχωρηθεί αυτή τη στιγμή φαίνονται αρκετά μικρές.

Ωστόσο, εάν προκύψει μια ικανοποιητική πρόταση και φτάσει στα γραφεία του συλλόγου, τότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Με βάση τα παρόντα δεδομένα πάντως, όλα δείχνουν ότι ο Ρώσος θα παραμείνει κάτοικος Αθηνών.

Στον Παναθηναϊκό και πάλι η Κελεσίδη

Previous article

Ισραήλ: «Θέλει Χαζίζα ο Παναθηναϊκός»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.