0

Στο Ισραήλ υποστηρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει ψηλά στην λίστα του τον Ντολέβ Χαζίζα, της Μακάμπι Χάιφα.

Μετά το παιχνίδι ενάντια στον Άρη, η ομάδα του Παναθηναϊκού θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στην αναζήτηση νέων ποδοσφαιριστών για την επερχόμενη σεζόν, με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό να αναφέρουν αρκετά ονόματα.

Ένα από αυτά τα σενάρια αφορά τον Ντόλεβ Χαζίζα, έναν 27χρονο διεθνή εξτρέμ από το Ισραήλ, ο οποίος αγωνίζεται στην Μακάμπι Χάιφα. Ενδεχομένως, ο Παναθηναϊκός να επιδιώξει την απόκτησή του, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως το περασμένο καλοκαίρι είχε πετύχει ένα γκολ και μια ασίστ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το συμβόλαιο του Χαζίζα λήγει το 2024 και η Μακάμπι επιθυμεί να τον κρατήσει στο ρόστερ της, αν και αναμένεται να του προσφέρει ανανέωση μετά το τέλος της σεζόν. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι αν ο παίκτης δεν εκφράσει θετική διάθεση, αυτή θα αποτελέσει την τελευταία ευκαιρία της ομάδας να εξασφαλίσει σημαντικό όφελος από την πώλησή του.

Με τους «πράσινους» του Ισραήλ μετρά 162 συμμετοχές με 31 γκολ και 32 ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Νες Ζιόνα, Μπνέι Γεχούντα και Ραμάν Γκαν. Τέλος, είναι 11 φορές διεθνής με την Εθνική της χώρας του.

Ο Άρης ενδιαφέρεται για παίκτη του Παναθηναϊκού!

Previous article

Συναισθηματισμοί στην αποθέωση, όχι όμως στο σχεδιασμό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.