0

Την άμεση ενίσχυση του ρόστερ του με 3-4 πολύ ποιοτικές προσθήκες, γεγονός που συμμερίζονται και στον Παναθηναϊκό, όπως φάνηκε και από τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου, χαρακτήρισε ως προτεραιότητα στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Θα πρέπει να χωρίσουμε σε δύο κομμάτια τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος στη συνέντευξη του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Το ένα έχει να κάνει με την επίθεση που εξαπέλυσε στην ΑΕΚ, κατηγορώντας την ότι κόλλησε Covid τον Παναθηναϊκό και έκλεψε το πρωτάθλημα. Για το που κρίθηκε το φετινό πρωτάθλημα και για την ανέντιμη συμμαχία που οδήγησε στην απώλεια του τίτλου. Το δεύτερο έχει να κάνει με την επόμενη ημέρα, την απόλυτη στήριξη του στον Γιοβάνοβιτς. Έσταξε μέλι για τον προπονητή. Μας αποκάλυψε ότι ήταν μαζί χθες βράδυ και είναι πολύ σημαντικό αυτό που μας είπε, ότι στόχος είναι να βρίσκονται στην έναρξη της προετοιμασίας στο Κορωπί 3-4 παίκτες που θα ενισχύσουν τον Παναθηναϊκό για να φτάσει στον μεγάλο του στόχο την είσοδο στους ομίλους του Champions League. Είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό η άμεση απόκτηση 3-4 πρωτοκλασάτων παικτών, κάτι που φαίνεται πως έχουν καταλάβει και στην ομάδα», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» τοποθετήθηκε δημόσια, καθώς ήταν κρίσιμο να επικοινωνήσει τις απόψεις του αλλά και να δώσει μια κατεύθυνση για το μέλλον.

Ο Αθανασίου στάθηκε παράλληλα και στο γεγονός ότι θα βελτιωθούν περαιτέρω οι προπονητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, έχοντας κάνει σημαντικά βήματα την τελευταία διετία σε αυτό το κομμάτι.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Άφησε στα κρύα του λουτρού τον Ολυμπιακό ο Πετρέας και παραμένει στον Παναθηναϊκό!

Previous article

Αυτή την εμφάνιση αναζητούσε από την αρχή της σεζόν ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.