0

«Καυτό» καλοκαίρι θα έχει ο Παναθηναϊκός, που ξεκινά τον σχεδιασμό του, έχοντας τρείς βασικές ανάγκες και τον Ζέκα στο… αεροπλάνο της επιστροφής.

Ξεκάθαρο πλάνο φαίνεται πως έχει ο Παναθηναϊκός αναφορικά με τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος και ο προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς, συναντήθηκαν με σκοπό να θέσουν τις προτεραιότητες στα μεταγραφικά, αλλά και να κλείσουν τα ανοιχτά «μέτωπα», στο κομμάτι των ανανεώσεων.

Βάση σχεδιασμού, οι «πράσινοι», θέλουν να έχουν τελειώσει τον πρώτο «κύκλο» μεταγραφών μέχρι τις 15 Ιουνίου, μία μέρα μετά την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας στο Κορωπί. Όλα αυτά, όταν οι επίσημες υποχρεώσεις του συλλόγου ξεκινούν στις 25 ή 26 Ιουλίου, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και ο Σέρβος τεχνικός θέλει όσο το δυνατόν πιο έτοιμη την ομάδα του.

«Ενδεκαδάτες» προσθήκες για τρείς θέσεις, εξτρέμ υπό προϋποθέσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός, θα κινηθεί για τρείς «ενδεκαδάτες» προσθήκες το ερχόμενο καλοκαίρι. Δεξί μπακ, στόπερ και δεκάρι, είναι οι τρείς θέσεις για τις οποίες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναζητά παίκτες, ικανούς να να «δώσουν» πράγματα από την πρώτη στιγμή. Θέμα για τα εξτρέμ δεν θα υπάρξει, εκτός και αν αποχωρήσει ο Βέρμπιτς, ενώ παράλληλα ο Αϊτόρ, που πρόλαβε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα πριν τη λήξη της σεζόν, αναμένεται να επιστρέψει στη δράση.

Ο Ζέκα για το… βάθος, όχι για το «δέκα»

Τις τελευταίες μέρες, γίνεται λόγος για την επιστροφή του Κάρλος Ζέκα, το ερχόμενο καλοκαίρι. Όμως, ο διεθνής με την εθνική μας ομάδα, δεν έρχεται για να καλύψει την θέση «δέκα», αλλά για να δώσει βάθος, στην μεσαία γραμμή του πράσινου ρόστερ. Άρα πιθανή επιστροφή του τον επόμενο μήνα, δεν θα επηρεάσει την αναζήτηση επιτελικού μέσου.

Μπρινιόλι, Κουρμπέλης και Ιωαννίδης, σημαντικοί ώστε να μην αλλοιωθεί ο βασικός κορμός

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, ολοκλήρωσε την ανανέωση του Φώτη Ιωαννίδη, για τον οποίο σήμερα αναφέρθηκε ενδιαφέρον της Μπολόνια από ιταλικό μέσο και μαζί με τον Σπόραρ θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο της επόμενης σεζόν. Παράλληλα, θα ήθελαν να «κλείσουν» τα θέματα των Κουρμπέλη και Μπρινιόλι. Το συμβόλαιο του Έλληνα μέσου, ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και υπάρχει θέληση για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Για τον Ιταλό τερματοφύλακα το θέμα είναι πιο σύνθετο, καθώς ναι μεν δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την χώρα του και οι «πράσινοι» δεν θα ήθελαν να τον χάσουν του χρόνου ελεύθερο.

 

Αυτή την εμφάνιση αναζητούσε από την αρχή της σεζόν ο Παναθηναϊκός!

Previous article

O Aλαφούζος τα λέει, αλλά από εκεί και πέρα τι γίνεται;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.