0

Αν ο Ζέκα τελικά επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, το θέμα είναι τι και που θα προσφέρει!

Ο παίκτης και ο Παναθηναϊκός έχουν μία σχέση ιδιαίτερη. Ασυζητητί. Έμεινε έξι χρόνια και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας του 2014 πριν φύγει το καλοκαίρι του 2017 από τη Super League 1 για την Κοπεγχάγη.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται πως πρόκειται παίκτη, για άνθρωπο που δεν του αρέσουν οι πολλές αλλαγές. Αν νιώσει καλά σε ένα κλαμπ, πάει εκεί ριζώνει.

Στα 35 του πλέον, φεύγει από τη Δανία. Μέλος και της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας, έχει γράψει 33 συμμετοχές (με 2 γκολ), δεν είναι λίγες.

Αν ο Γιοβάνοβιτς συμφωνήσει, τότε ο Ζέκα αναμένεται να γυρίσει στον Παναθηναϊκό. Το θέμα είναι φυσικά πως με βάση την ηλικία αλλά και το, δυστυχώς, βεβαρημένο ιατρικό άμεσο παρελθόν, δεν μπορεί παρά να λογίζεται ως μπακ απ. Με ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο και φυσικά ιδιαίτερη παρουσία στα αποδυτήρια.

Αν ο Παναθηναϊκός πάρει τον Ζέκα, βάζει στο ρόστερ έναν παίκτη που νιώθει από Παναθηναϊκό. Και με την ελπίδα αυτό να το μεταδώσει ακόμα περισσότερο σε όλους.

Αγωνιστικά, ο Ζέκα πριν υποστεί δυο φορές ρήξη χιαστού, πρόλαβε να παίξει 18 ματς την προηγούμενη σεζόν και 10 τούτη.

Αλλά δε θέλει να τον φέρει μόνο για το χορτάρι ο Παναθηναϊκός. Θέλει να τον φέρει ως έναν παίκτη που γνωρίζει που έρχεται και το ακόμα πιο σημαντικό πως αυτό θα το τονίζει καθημερινά στους συμπαίκτες του.

Τώρα, όλο αυτό βέβαια δεν αλλάζει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Γιοβάνοβιτς. Ότι ήθελε πριν, θα θέλει και τώρα.

 

Ολοταχώς προς την ΑΕΚ Λάρνακας ο Σάντσες!

Previous article

Μεταγραφές ποιότητας αναζητά ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.