0

Τα ανοιχτά μέτωπα που έχει ο Παναθηναϊκός μόνο λίγα δεν είναι. Για κάποια οι αποφάσεις έχουν παρθεί καιρό τώρα. Άλλα θα ξεκαθαρίσουν προσεχώς.

Ταυτόχρονα, όμως, το «τριφύλλι» πρέπει να τρέξει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Ο αριθμός των προσθηκών που θα γίνουν δεν έχει κλειδώσει γιατί είναι σε συνάρτηση με κάποιες ανανεώσεις/αποχωρήσεις.

Ωστόσο, επί Ιβάν Γιοβάνοβιτς ζητούμενο στις μεταγραφές είναι πάντα η ταχύτητα. Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να προσέχει και το παραμικρό πριν πάρει κάθε παίκτη με αποτέλεσμα να αργεί πολύ. Ακόμη και πέρυσι, όταν ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είχε προκριματικά, καθυστέρησε σημαντικά.

Ωστόσο, ο Γιάννης Αλαφούζος ακούστηκε καθησυχαστικός. Στη συνέντευξή του στον Bwin SportFM υποστήριξε πως η προεργασία έχει γίνει μήνες τώρα και πως ο Παναθηναϊκός ήδη «τρέχει» ώστε να είναι έτοιμος όταν πρέπει. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «μέχρι 15 Ιουνίου θέλουμε να έχουμε τελειώσει με τις κρίσιμες 3-4 μεταγραφές ώστε μετά να έχουμε λίγο χρόνο να πάρουμε 1-2 παίκτες ακόμα».

Πρακτικά ο Γιοβάνοβιτς καλείται να ξεπεράσει τον εαυτό του. Το διακύβευμα αυτό το καλοκαίρι είναι μεγαλύτερο από κάθε άλλη σεζόν με αποτέλεσμα να απαιτούνται ταχύτητα και εγρήγορση και όλα αυτά χωρίς να γίνει λάθος. Συνδυασμός που αναμφίβολα είναι δύσκολος.

Η πλειονότητα των παικτών που πάλεψαν αυτή τη χρονιά για το πρωτάθλημα αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και στα πρώτα ματς της επόμενης. Ωστόσο, δεδομένα θα χρειαστούν κάποια έξτρα ώθηση, ενώ εφόσον πάνε όλα καλά και ο Παναθηναϊκός μπει στους ομίλους μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα πρέπει να έχει και το κατάλληλο βάθος πάγκου.

Το θέμα είναι τι θα δώσει ο Ζέκα στον Παναθηναϊκό!

Previous article

Το deal του Σάντσες και η απόφαση για τον Κώτσιρα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.