0

Ο Νο1 στόχος του Αταμάν και οι τέσσερις Έλληνες για το Τριφύλλι. Ο Τούρκος προπονητής ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ και ήδη έχει ενημερώνει τη διοίκηση για όσους παίκτες δεν υπολογίζονται. Ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες τους και τι συμβαίνει με τον ελληνικό κορμό

Ο Παναθηναϊκός έκανε εύκολα το 1-0 κόντρα στο Περιστέρι, αλλά το μυαλό του τρέχει και στην επόμενη χρονιά. Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έχει κάνει το θαύμα του με το ΟΑΚΑ και να ετοιμάζεται να φτιάξει μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα.

Ο Κέβιν Πάντερ είναι ο πρώτος στόχος για την θέση «2» με την περίπτωση του Φακούντο Καμπάτσο να δείχνει πως έχει χαθεί, όσον αφορά στην θέση του πλέι-μέικερ. Ο Αργεντίνος πολύ δύσκολα δεν θα πάει στην Ρεάλ και ο Παναθηναϊκός προχωράει στο δεύτερό του πλάνο.

Από τους πλέι-μέικερ, που κυκλοφορούν στην ευρωπαϊκή αγορά δεν φαίνεται να κάνει κάποιος στον Αταμάν. Μόνο ο Μάικ Τζέιμς θα έκανε κλικ, αλλά έχει συμβόλαιο και τη νέα χρονιά με την Μονακό. Αν μπορεί να βγει από αυτό, μπορεί να γίνει συζήτηση. Ειδάλλως όχι.

Επομένως το πεδίο δράσης για την θέση του πλέι-μέικερ θα είναι το ΝΒΑ με τον Αταμάν να ξέρει πολύ καλά την αγορά. Και να είναι ικανός να βρει έναν νέο Σέιν Λάρκιν.

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει μεγάλες μεταγραφές, αλλά θα υπάρχουν και αποχωρήσεις, όπως γίνεται κατανοητό. Ουόλτερς, Ουίλιαμς, Γκριγκόνις, Γκουντάιτις και Τόμας αναμένεται να αποχωρήσουν, ενώ θα φύγουν και Ελληνες. Όπως ο Μποχωρίδης καθώς και ένας από τους Γιώργο και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Τουλάχιστον ένας.

Ο Πονίτκα έχει τύχη να μείνει καθώς παίζει σε όλες τις περιφερειακές θέσεις, ενώ είναι και πολύ καλός αμυντικός. Τύχη έχει να μείνει και ο Πάρις Λι, εκτός αν πάρει ελληνικό διαβατήριο ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ και φύγει από την Αρμάνι. ‘Ή εκτός αν αφήσει ελεύθερο τον Νικ Καλάθη η Φενέρ, κάτι, που τώρα δεν μοιάζει πιθανό.

Οσον αφορά στον Παπαπέτρου υπάρχει ελπίδα επιστροφής στο ΟΑΚΑ κάτι, που θα εξαρτηθεί και από την υπόθεση Παπαγιάννη. Αν δεν μείνει ο τελευταίος, τότε ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει όλα για να φέρει πίσω τον Παπαπέτρου. Και λόγω αξίας, αλλά κυρίως λόγω ελληνικού διαβατηρίου.

Και στο τέλος του δρόμου υπάρχει και το όνομα του Ντίνου Μήτογλου, που σε περίπου ένα μήνα θα ξεκαθαρίσει ποια θα είναι η οριστική του τιμωρία. Οι «πράσινοι», πάντως, τον θέλουν πάρα πολύ.

 

Γιαννούλης για αριστερά στον Παναθηναϊκό!

Previous article

Η καλοκαιρινή προετοιμασία και τα φιλικά

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.