0

Το «Τριφύλλι» αναμένεται να δώσει τέσσερα φιλικά προετοιμασίας στο εξωτερικό και άλλα δύο μετά την επιστροφή στην Ελλάδα.

Οι αθλητές του «Τριφυλλιού» έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές μετά την ολοκλήρωση μιας δύσκολης σεζόν, ενώ είναι γνωστό ότι η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα πιο απαιτητική.

Έτσι, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αναμένεται να επιστρέψουν στην προπονητική βάση στο Κορωπί στις 14 Ιουνίου, εκτός από τους διεθνείς παίκτες, οι οποίοι θα έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες και θα ενσωματωθούν στην ομάδα λίγες μέρες αργότερα.

Προς το τέλος του μήνα, πιθανώς η αποστολή θα ταξιδέψει στην Αυστρία, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας, με την ομάδα να δίνει τέσσερα φιλικά παιχνίδια σε αυστριακό έδαφος.

Αφού επιστρέψουν στην Ελλάδα οι «πράσινοι», αναμένεται να διεξαχθούν άλλα δύο φιλικά παιχνίδια, με το τελευταίο να αποτελεί και την… πρόβα τζενεράλε πριν τις ευρωπαϊκές προκριματικές αναμετρήσεις.

Σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ ετοιμάζει ο Αταμάν – Ποιοι μένουν; ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται!

Previous article

Ρούζνιτς: «Θα μιλήσω με τον Παναθηναϊκό για Τσέριν, ο Βέρμπιτς πολύ καλύτερος του χρόνου – Έχω προτείνει παίκτες»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.