0

Πληροφορίες από το Βέλγιο, αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός τσεκάρει την περίπτωση του βασικού δεξιού μπακ της Εθνικής Εκουαδόρ στο Μουντιάλ που αγωνίζεται στην Γκενκ, Άνχελο Πρεσιάδο.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού προχωράει και σκοπός είναι το τριφύλλι να έχει κάνει 3-4 μεταγραφές μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Όπως σας αναφέραμε πριν από λίγες μέρες, οι πράσινοι συνεχίζουν να κυνηγούν την περίπτωση του Οντρέι Λίνγκρ της Σλάβιας Πράγας, που αγωνίζεται στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Την ίδια στιγμή σε πρώτο πλάνο βρίσκεται και η απόκτηση ενός δεξιού μπακ. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από το Βέλγιο, το τριφύλλι εξετάζει την περίπτωση του 25χρονου διεθνούς δεξιού μπακ  από το Εκουαδόρ, Άνχελο Πρεσιάδο. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Γκενκ και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ωστόσο υπάρχει και οψιόν ανανέωσης με την ομάδα του για δύο χρόνια ακόμα.

Στο τελευταίο Μουντιάλ μάλιστα αγωνίστηκε βασικός με την φανέλα της Εθνικής του ομάδας και μάλιστα πέτυχε και είχε και μία ασίστ στη νίκη επί του Κατάρ στην πρεμιέρα του τουρνουά.

Όπως αναφέρουν από το Βέλγιο, ο παίκτης έχει προσεγγιστεί από το τριφύλλι και μένει να δούμε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα τι ακριβώς θα συμβεί. Οι υποχρεώσεις του με την Γκενκ δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα και όποιες εξελίξεις αν τελικά υπάρξουν θα υπάρξουν μετά την ολοκλήρωση των παιχνιδιών.

Αξίζει να τονιστεί ότι τον Δεκέμβριο για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρθηκε και η Φλαμένγκο, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε.

Το βιογραφικό του και η θέση του

Ο Πρεσιάδο είναι 25 χρονών, είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται κυρίως ως δεξί μπακ, ενώ έχει συμμετοχές και ως αριστερός μπακ.  Την καριέρα του την ξεκίνησε από την Αμέρικα Ντε Κίτο, όπου αγωνίστηκε στις ακαδημίες της. Στη συνέχεια έπαιξε στην δεύτερη ομάδα  της Ιντεπεντιέντε του Εκουαδόρ ενώ το 2018 έκανε το ντεμπούτο σε επαγγελματικό επίπεδο.

Με την Ιντεπεντιέντε πραγματοποίησε συνολικά 83 συμμετοχές με 7 γκολ και 8 ασίστ. Τελικά τον Ιανουάριο του 2021 πήρε μεταγραφή για την Γκενκ, η οποία έδωσε 3 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Από τότε μέχρι σήμερα φοράει τη φανέλα της Γκενκ, με την οποία έχει συνολικά καταγράψει 67 συμμετοχές και έχει δώσει 7 ασίστ. Φέτος από την άλλη και ενώ ακόμα η χρονιά δεν έχει ολοκληρωθεί έχει παίξει 26 παιχνίδια και έχει μία ασίστ.

Επιπρόσθετα, αποτελεί βασικός στέλεχος της Εθνικής Εκουαδόρ και στο Μουντιάλ αγωνίστηκε και στα 3 παιχνίδια βασικός (συνολικά 29).

 

Επιτυχημένη η επέμβαση του Ταβάρες στον χιαστό – Επιστρέφει σε 9 μήνες

Previous article

Το πιο απαιτητικό καλοκαίρι του Παναθηναϊκού, η διοικητική διάθεση και οι «μηχανισμοί»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.