0

Η προοπτική της Ρέιντζερς δεν υπάρχει πλέον για τον Κώτσιρα, όμως η αποχώρησή του εξακολουθεί να είναι πιθανή.

Ο Παναθηναϊκός έχει την πρόθεση να αναβαθμίσει τη θέση του δεξιού μπακ και ο προπονητής, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, παρακολουθεί με ενδιαφέρον τον Πρεσιάδο και έχει επιπλέον στόχους στην λίστατ του.

Ο Σέρβος τεχνικός επιθυμεί να φέρει στην Αθήνα έναν παίκτη που θα γίνει βασικός και θα είναι ανώτερος από τον Κώτσιρα, προκειμένου να κερδίσει αμέσως μια θέση στην αρχική ενδεκάδα ή να ανταγωνιστεί στα ίσα τον Έλληνα μπακ.

Αν συμβεί αυτό, είναι πιθανό να υπάρξει η δυνατότητα πώλησης του Κώτσιρα, ο οποίος βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και ενδέχεται να επιδιώξει να μεταβεί σε μια ομάδα όπου θα είναι βασικός, όπως ήταν τα τελευταία δύο χρόνια με το «Τριφύλλι».

Ωστόσο, η Ρέιντζερς δεν αποτελεί πλέον πιθανή επιλογή, καθώς οι Σκωτσέζοι έχουν ήδη αποκτήσει τον Ντιζόν Στέρλινγκ, ο οποίος θα συνεργαστεί με τον Ταβερνιέρ στη θέση του δεξιού μπακ, εξανεμίζοντας τις πιθανότητες μεταγραφής του «πράσινου» οπισθοφύλακα.

Μόνο έτσι θα πουλήσει παίκτη ο Παναθηναϊκός!

Previous article

Παναθηναϊκός Β’ – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-2: Δεν έφτασαν τα δύο γκολ του Μπιλάλ για την νίκη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.