0

Μετά τη χθεσινή ιστορική ημέρα για τον Παναθηναϊκό, αναφορικά με το γηπεδικό ζήτημα που ταλαιπώρησε για χρόνια τον σύλλογο, φτάνει η στιγμή που θα πιάσουν δουλειά οι μπουλντόζες για την κατασκευή του νέου πράσινου «παλατιού».

Η κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ – ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ – ΤΕΡΝΑ υπέγραψε τη σύμβαση με τον Δήμο Αθηναίων, κάτι που μέχρι χθες αποτελούσε και την τελευταία εκκρεμότητα.

Πλέον, σειρά παίρνουν τα έργα για το νέο γήπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 6 Απριλίου έχουν αρχίσει τα έργα στο οικόπεδο για τον «καθαρισμό» του και όλα όσα απαιτούνται προκειμένου ο χώρος να είναι έτοιμος για ανέγερση των εγκαταστάσεων και την υπόλοιπη ανάπλαση.

Πλέον, άπαντες μετρούν αντίστροφα για να αρχίσει η κατασκευή του γηπέδου. Αφού αναθεωρηθεί η άδεια, τότε θα αρχίσουν οι εργασίες και το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο θα είναι έτοιμο σε 36 μήνες από τώρα.

Αυτό σημαίνει ότι τη σεζόν 2026-27 ο Παναθηναϊκός θα αγωνίζεται στη νέα του ARENA στον Βοτανικό και συνολικά η διπλή ανάπλαση θα έχει ολοκληρωθεί.

Να σημειωθεί ότι τους επόμενους μήνες θα παρουσιαστούν οι τελικές μελέτες για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, οι οποίες, φυσικά, θα είναι έτοιμες νωρίτερα από το ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει στόπερ-ηγέτη!

Previous article

“Τρελαμένος” Παναθηναϊκός ο Χεζόνια: «Σπέσιαλ το Ολυμπιακός-Ρεαλ; Όχι. Σπέσιαλ θα είναι όταν ο Παναθηναϊκός θα…»! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.