0

Ο Μάριο Χεζόνια δεν ξέχασε το παρελθόν του στον Παναθηναϊκό μιλώντας μπροστά στην κάμερα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 78-66 και πλέον καλείται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον τελικό του Final 4 της Euroleague, έχοντας ως στόχο να κατακτήσει το 12ο τρόπαιο της ιστορίας της.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος φρόντισε να κάνει ευκολότερο το έργο των «μερένγκες». Μιλώντας στην κάμερα του Sportal, o Κροάτης δεν ξέχασε το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό: «Τρομερή ομάδα! Τελείωσαν πρώτοι για κάποιο λόγο. Έπαιξαν καλά όλο το χρόνο και μας κέρδισαν δύο φορές. Ξέρουμε πως παίζουνε αλλά πρέπει να είμαστε πιο προετοιμασμένοι ψυχικά». 

Για το αν είναι σπέσιαλ παιχνίδι λόγω του παρελθόντος του στον Παναθηναϊκό: «Θα είναι σπέσιαλ παιχνίδι όταν ο Παναθηναϊκός επιστρέψει εκεί που ανήκει. Στο Final 4!»

Για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα! Μπήκαν στο παιχνίδι με εξαιρετικό τρόπο. Έπαιξαν εξαιρετικά και με τον Ολυμπιακό και την Μονακό».

Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Είμαστε έτοιμοι. Περιμένουμε αρκετό κόσμο εδώ στο Κάουνας, αφού είναι μπασκετική χώρα»

 

Αρχίζουν άμεσα τα έργα για την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού!

Previous article

Στο Περιστέρι για τη δεύτερη νίκη ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.