0

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού διάγουν την πρώτη εβδομάδα των διακοπών τους αλλά στο Κορωπί η δουλειά για το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης συνεχίζεται κανονικότατα.

Στόχος είναι ο ερχομός τριών ποδοσφαιριστών πριν την έναρξη της προετοιμασίας καθώς αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι πως ουσιαστικά η προεργασία έχει γίνει από τον Γενάρη.

Μια από τις περιπτώσεις που μας έρχονται από την χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι αυτή του Οντρέι Λίνγκρ της Σλάβια Πράγας.

Σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα η υπόθεση αυτή κινείται σε θετική τροχιά για τους πράσινους.

Πιο συγκεκριμένα είναι βέβαιο πως ο παίκτης επιθυμεί μια νέα ποδοσφαιρική πρόκληση και έτσι το ενδεχόμενο ανανέωσης με την Σλάβια Πράγας φαντάζει τρομερά δύσκολo. Άλλωστε και ο πρόεδρος αλλά και ο τεχνικός της ομάδας έχουν δηλώσει ότι δεν σκοπεύουν να σταθούν εμπόδιο στις επιθυμίες του ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα ο 25χρονος Τσέχος χαφ βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική του Παναθηναϊκού ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει το δέλεαρ των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Εδώ πρέπει να πούμε ότι το οικονομικό μεταξύ των πρασίνων και του παίκτη δεν θα αποτελέσει εμπόδιο. Μάλιστα υπάρχουν και φήμες που μιλούν για ύπαρξη συμφωνίας με τον ίδιο.

Όσον αφορά τα θέλω της Σλάβια, αυτά ξεκινούν από τα 6 εκατομμύρια ευρώ αλλά η λογική λέει πως το τελικό ποσό θα είναι προς τα κάτω. Ο Παναθηναϊκός στην αρχή έβαλε στο παιχνίδι 3 εκατομμύρια με την διάθεση να είναι προφανώς ανοδική. Η ατμόσφαιρα πάντως δείχνει πως ένα ποσό περίπου στα 4,5 εκατομμύρια (ίσως και λίγο πιο πάνω) θα κάνει τις δυο ομάδες να δώσουν τα χέρια.

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι πως με τα τωρινά δεδομένα οι πιθανότητες ενός deal είναι υπέρ του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα βέβαια είναι δεδομένο πως οτιδήποτε επίσημο θα προκύψει μετά το τέλος του τσεχικού πρωταθλήματος (η αυλαία πέφτει σε μια εβδομάδα) καθώς η Σλάβια Πράγας κάνει μια τελευταία προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου.

Η εκπληκτική επίδοση του Παναθηναϊκού στις στατικές φάσεις!

Previous article

Περιστέρι – Παναθηναϊκός 73-58: Ντροπή!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.