0

Ο Παναθηναϊκός αναζητά έναν δεξιό μπακ για το ρόστερ του και ένα από τα ονόματα που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των «πράσινων» είναι ο Άνχελο Πρεσιάδο, ένας ποδοσφαιριστής που ανήκει στην ομάδα της Γκενκ και θα μείνει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Παρ’ όλα αυτά, η βελγική ομάδα διατηρεί την επιλογή να ανανεώσει την συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή.

Εκτός από το «Τριφύλλι», φαίνεται ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για τον αμυντικό από το Εκουαδόρ. Συγκεκριμένα, Φλαμένγκο και Μποταφόγκο από τη Βραζιλία φαίνεται ότι έχουν ήδη υποβάλει επίσημες προτάσεις στον ποδοσφαιριστή.

Τις προσεχείς εβδομάδες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και θα φανεί εάν ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να παραμείνει στην Ευρώπη ή αν σκέφτεται την πιθανότητα επιστροφής στην Λατινική Αμερική του, προκειμένου να αγωνιστεί σε μια μεγαλύτερη ομάδα.

Υπενθυμίζουμε πως ο 25χρονος μπακ είναι 29 φορές διεθνής με την Εθνική Εκουαδόρ, ενώ μετράει 67 συμμετοχές (με 7 ασίστ) με την Γκενκ και άλλες 83 συμμετοχίες (με 7 γκολ και 8 ασίστ) με την Ιντεπετιέντε ντε Βάλε.

Ο Παναθηναϊκός η πιο επιτυχημένη ομάδα στα Final-4 της Ευρωλίγκας!

Previous article

Θα μείνει ή θα φύγει… Φτάνει στο τέλος της η υπόθεση Κουρμπέλη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.