0

Αναλυτικό ρεπορτάζ: Τα έως τώρα δεδομένα στο μέτωπο των συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό και η ανεξάρτητη περίπτωση ως προς το μεταγραφικό σχεδιασμό του Κάρλος Ζέκα.

Ο Σβόνιμρ Σάρλια προβλέπεται να είναι ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού που θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να ανανεώσει τη σύμβασή του με το σύλλογο (πιθανότατα έως το καλοκαίρι του 2025), όσον αφορά τις περιπτώσεις των παικτών του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός κατάφερε να αναβαθμίσει το ρόλο του στο τριφύλλι στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν και με τον τρόπο αυτόν να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Η αλήθεια είναι ότι ο Σάρλια βελτιώθηκε σημαντικά προϊόντος του χρόνου και μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ως βασικός στόπερ σε απαιτητικά ματς υψηλού δείκτη δυσκολίας, με συνέπεια να ξεκινάει από άλλη… αναβαθμισμένη αφετηρία στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός θεωρείται δεδομένο ότι θα ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας με μία επιπλέον μεταγραφή καλύπτοντας αριθμητικά το κενό του… φευγάτου Πούγγουρα που αναμένεται να αποχωρήσει, ανεξαρτήτως εάν η στόχευση είναι να αποκτηθεί στόπερ για να διεκδικήσει με αξιώσεις φανέλα βασικού.

«Φευγάτος» είναι και ο Φακούντο Σάντσες, την ίδια στιγμή που έχει ήδη ξεκινήσει ο γύρος των διερευνητικών επαφών με τον Δημήτρη Κουρμπέλη με κοινή πρόθεση των δύο πλευρών την παραμονή.

Ο αρχηγός των πράσινων ολοκληρώνει τη σύμβασή του στο τέλος Ιουνίου, οι ενδείξεις που υπάρχουν δεν είναι αρνητικές, μια και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι ικανοποιημένοι από τη γενικότερη παρουσία του στο μεγαλύτερο διάστημα της περασμένης σεζόν, αλλά στην έκβαση της υπόθεσής του θα παίξει σημαντικό ρόλο και ο οικονομικός παράγοντας.

Η περίπτωση του Κουρμπέλη, όπως και του Λινγκρ που αποτελεί βασική μεταγραφική επιλογή για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, δεν σχετίζεται με τον Κάρλος Ζέκα.

Ο Ζέκα είναι μία προσθήκη ανεξάρτητη από τον υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό που «τρέχει», με στόχευση το κλείσιμο της καριέρας του στον Παναθηναϊκό και την κατόπιν αξιοποίησή του από άλλο μετερίζι στο σύλλογο.

Προς παραμονή ο Σάρλια, τελειώνει του Κουρμπέλη, φεύγουν Πούγγουρας και Σάντσεθ

Previous article

Έτοιμη η πρόταση για να αποκτήσει Λινγκρ

Next article

You may also like