0

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει τον Οντρέι Λινγκρ, που δεδομένα θα αποχωρήσει από την Σλάβια Πράγας.

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να ενισχύσει τον τομέα της μεσοεπιθετικής γραμμής και ο Οντρέι Λινγκρ αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το «Τριφύλλι» έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του Τσέχου ποδοσφαιριστή, καθώς τον θεωρεί καίριο για τα σχέδιά του, και έχει τον Λινγκρ στο επίκεντρο των προσπαθειών του από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Παρόλο που το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2024, ο ίδιος έχει αρνηθεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Σλάβια, και ως αποτέλεσμα, φαίνεται ότι θα πωληθεί πριν το τέλος της τρέχουσας σεζόν, που απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές, προκειμένου να μην τον χάσουν οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς καμία αποζημίωση.

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την πορεία του Λινγκρ με μεγάλο ενδιαφέρον και είναι έτοιμος να κινηθεί για να τον αποκτήσει, εννοείται ότι με γνώμονα το γεγονός ότι η Σλάβια δεν θα αξιώσει τα 7 ή 8 εκ. ευρώ που ήθελε τον Ιανουάριο.

Πηγή: inpao.gr

 

Η αναβάθμιση του Σάρλια, οι επαφές με Κουρμπέλη και οι φευγάτοι Πούγγουρας και Σάντσες

Previous article

Αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό του Champions League αν περάσει!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.