0

Ένας παίκτης που βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού φαίνεται πως είναι ο Μάικ Τζέιμς!

Ο Μάικ Τζέιμς εντυπωσίασε τον κόσμο του μπάσκετ με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, καθώς οδήγησε την Μονακό στο Final-4 της Euroleague και κατάφερε να την τοποθετήσει στην τρίτη θέση της διοργάνωσης. Παρά την επιτυχία του, η συνέχεια της παρουσίας του στην ομάδα παραμένει αβέβαιη, αν και έχει ένα ενεργό συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν.

Αν και ο Τζέιμς έχει αποδείξει τις αθλητικές του ικανότητες, οι σχέσεις του με τον προπονητή Ομπράντοβιτς δεν είναι οι καλύτερες. Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα της ομάδας από τον Ολυμπιακό. Επιπλέον, το υψηλό επίπεδο αμοιβής που λαμβάνει μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, εάν εφαρμοστεί ένα όριο μισθών (salary cap) στο Πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Σύμφωνα με την «Magic Euroleague» του «SDNA», φαίνεται ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον από την πλευρά του Παναθηναϊκού για τον Τζέιμς. Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου αναγνωρίζει τις δυνατότητες του παίκτη και ανέφερε χαρακτηριστικά πως υπάρχει «αναθέρμανση ανάμεσα στις δύο πλευρές» και βλέπει ότι μπορεί να γίνει αυτή η μεταγραφή.

Ο Τζέιμς εξάλλου είναι ένας από τους κορυφαίους της Ευρώπης στο «1ν1», κάτι που δεδομένα ψάχνει και χρειάζεται ο Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό.

 

Δύο χρόνια στον δρόμο που χάραξε ο Ιβάν

Previous article

Εκτός από Τζέιμς θέλει και Χεζόνια ο Παναθηναϊκός! – Όλα τα δεδομένα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.