0

Μετά τον Μάικ Τζέιμς και ο Μάριο Χεζόνια αποτελεί στόχο του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ανανεώσει καταλυτικά την ομάδα του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και φαίνεται ότι ένας από τους βασικούς στόχους τους είναι ο Μάριο Χεζόνια!

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο Μάικ Τζέιμς αποτελεί βασικό μεταγραφικό του Παναθηναϊκού αλλά με νεότερες πληροφορίες και ο Μάριο Χεζόνια αποτελεί και αυτός μεγάλο μεταγραφικό στόχο του “τριφυλλιού”.

Το «sdna.gr», μέσω της εκπομπής «Magic Euroleague», αναφέρθηκε σε αυτήν τη συγκεκριμένη περίπτωση, διευκρινίζοντας ότι υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και ότι ο Παναθηναϊκός επιθυμεί τον Κροάτη παίκτη να αναλάβει ηγετικό ρόλο στο νέο κεφάλαιο της ομάδας.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Χεζόνια βλέπει εξαιρετικά θετικά την πιθανότητα να συνεχίσει την καριέρα του στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό και επιθυμεί να ζήσει την εμπειρία των γεμάτων κερκίδων του ΟΑΚΑ, καθώς και να γιορτάσει νέους τίτλους με την ομάδα.

Ωστόσο, ένα εμπόδιο σε όλο αυτό αποτελεί το υφιστάμενο συμβόλαιο του με την Ρεάλ Μαδρίτης. Εάν υπάρξει τρόπος να διακόψει τη συμβατική του σχέση με την ισπανική ομάδα, τότε φαίνεται σχεδόν βέβαιη η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, εάν αυτή η δυνατότητα αποδειχθεί αδύνατη, πιθανώς η μεταγραφή αυτή θα χρειαστεί να αναβληθεί για μεταγενέστερο χρονικό διάστημα

 

Ψηλά στην «πράσινη» λίστα ο Τζέιμς!

Previous article

Γιάννης Παπαδημητρίου: Ο άνθρωπος που ανακαλύπτει… προπονητές

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.