0

Είναι προφανές πως στον Παναθηναϊκό είναι έτοιμοι για ένα restart που θα μετατρέψει την ομάδα μονομιάς σε ένα από τα φαβορί για την είσοδο στην οκτάδα της επόμενης Euroleague.

Έγινε ξεκάθαρο αρχικά με την πρόσληψη του Αταμάν, ενός από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Και δις πρωταθλητή με την Εφές.

Έχει γίνει ξεκάθαρο και με τα ονόματα με τα οποία μιλάει ο Παναθηναϊκός. Ναι μεν τα σενάρια είναι πάρα πολλά, πλην όμως υπάρχει… φωτιά πίσω από τον καπνό. Και η μπασκετική πιάτσα γνωρίζει πως ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να μείνει στα λόγια. Θα ρίξει λεφτά στην αγορά για να φτιάξει μια ομάδα που θα επιστρέψει στα ιστορικά της στάνταρ.

Μέσα σε αυτά τα ονόματα είναι και δύο γνώριμοι.

Ο Μάικ Τζέιμς και ο Μάριο Χεζόνια. Αποδεδειγμένα καλοί παίκτες, σούπερ σταρ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε μια ομάδα.

Και οι περιπτώσεις τους, απ’ όλα όσα έχουν ακουστεί, είναι οι πλέον ιδανικές. Γιατί; Μα φυσικά επειδή γνωρίζουν την ομάδα. Την ψυχοσύνθεσή της, τους αληθινούς της στόχους, τις απαιτήσεις του συλλόγου και του κόσμου, το βάρος της φανέλας, το legacy.

 

Το επόμενο 48ωρο κρίνεται το μέλλον του Δημήτρη Κουρμπέλη

Previous article

Σενάριο για Παναθηναϊκό και Κεσχρίντα που θέλουν και ο Ολυμπιακός και Άρης!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.